C.K. Dezerter Napisano 25 Maj 2007 Autor Napisano 25 Maj 2007 Witam szanowne grono, domyslam sie że ten temat był juz nie raz poruszany na tym forum, ale rynek przeciez cały czas sie zmienia, wchodza nowe modele. Do tej pory używałem Garretta ACE 250, nie powiem ze nie jestem zadowolony z tej wykrywki - to bardzo dobry sprzęcik. Ale przyszedł czas na zmiany, więc pytam co kupić w przedziale 1500 - 2000 zł, nie ukrywam ze interesuja mnie wykrywki bliżej tej dolnej granicy :) Militarka raczej mnie nie interesuje, mam miejsca gdzie sporo monet, odznak i innych fantów wyskoczylo, ale zdaje sobie sprawe że jeszcze tam sporo zostało i jest juz poza moim zasiegiem. Proszę wiec o rady. Z góry dziękuje i pozdrawim C.K. Dezerter.
beaviso Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Poszukaj w starszych postach. Tak za ostatnie kilka miesięcy. Sądzę, że odpowiedź nasunie Ci się sama, bowiem Twój przypadek jest, rzekłbym, modelowy.
bachus Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 No właśnie mam ten sam problem, z tym że mam mozliwość zakupu w stanach więc do 2000 moge kupic cos co w Polsce jest sporo droższe. Na razie Garrett 1500 GTI wchodzi w grę. Może koledzy coś jednak pomogą? Szukałem w wyszukiwarce ale jednak świeże opinie to co innego. Pozdrawiam.
fuks Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Bardzo fajnym sprzętem jest seria Prizm wykrywaczy Whites'a. W USA Prizm V można kupić za około 400$, czyli spokojnie zmieścisz się w 2000zł i nawet sporo zostanie.Jest on bardzo lekki, ma rewelacyjną dyskryminację, świetny pinpoint, dobre zasięgi, a dodatkowo - szczególnie jak ktoś ma kiepski słuch - wyświetlacz z identyfikacją znaleziska i głębokością zalegania.Widziałem go w akcji i sprawiał b.dobre wrażenie, myślę że za te pieniądze sprzęt bardzo skuteczny i warty polecenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.