idiota Napisano 24 Maj 2007 Autor Napisano 24 Maj 2007 Siadłem sobie spokojnie po pracy przed TV, szła akurat Plebania". Co widze? Wpada byłygejowatyprowadzącyrandkewciemno z Granatem moździerzowym, nieudolnie udając, że się na tym zna mówiąc, że pewnie ktoś wykopał i zostawił, po czym idzie w las zakopać fanta, gdzie spotyka poszukiwaczy z piszczałami, którzy bawią się czaszką bluzgając na szczątki i ww gejowego.I jak tu do jasnej cholery odzyskać dobry wizerunek u ludzi, kiedy jesteśmy zewsząd atakowani?Może jeszcze radio za przeproszeniem Maryja na nas zacznie wchodzić??!!
DJ MHz Napisano 24 Maj 2007 Napisano 24 Maj 2007 było już napisane o tym wcześniej. PSZaraz dam link do tego kawałka :]
acer Napisano 24 Maj 2007 Napisano 24 Maj 2007 To dopiero początek Panowie :)Jeszcze trochę i rozprawią się z poszukiwaczami na cacy :)
raf003 Napisano 24 Maj 2007 Napisano 24 Maj 2007 Najgorsze jest to , że to naprawdę działa . Media mają ogromny wpływ na kształtowanie opinii publicznej. Tak się złożyło , że oprócz mnie odcinek ten oglądała osoba z mojej rodziny . Jest to jedna z tych osób , które uważają , że filmy tego typu są takie życiowe "i w ogóle...Po obejrzeniu w.w. scenki zobaczyłem na jej twarzy przerażenie i zgrozę . Perswazje , że to tylko serial i że to chora wyobraźnia debila , który spłodził ten film nie pomogły . Usłyszałem jedynie : ale widziałeś , co oni robili ?! Ustawy nie pomagają , to trzeba nastawić do nas wrogo jak największą rzeszę ludzi . Ktoś , kto do tej pory widział któregoś z nas powiedzmy w lesie i miał mętne pojęcie o tym , co tam robimy , teraz już nie musi się zastanawiać . Zdarzają się oczywiście marginalne przypadki takiego ku... zachowania , jednak myślę sobie , że jeśli takich przypadków by nie było , nie zmieniło by to wiele. Bo przecież to co w ziemi jest państwowe a broń znaleziona może stanowić zagrożenie nie tylko dla przysłowiowego zwykłego Kowalskiego".A taka nagonka może przynieść lepsze skutki , niż jakaś tam ustawa. Pozdr.
getton Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Powiem szczerze, że odkąd tu zaglądam, zastanawiam się nad legalnością tego forum he,he. Ale to jest przecież ogromna kopalnia wiedzy (tylko uwaga- wiedzy dla kogo? Wiedzy dla wszystkich!)
ubenfurer Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 to bardzo dobrze bruner że mamy takiego człowieka światowego jak ty , gratulacje ;-) , postaraj się tamtego człowieka który oszukuje w telewizji! - telewidzów! i doprowadź go do porządku aby odwrócił w/w , nieprzyjemną sytuację , masz delikatne wpływy w środowisku telewizji więc może coś podziałasz pozytywnie w tym kierunku pozdrawiam
acer Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 Jedynym wyjściem wg mnie jest natychmiastowe skończenie z tą chorą pralnią mózgów pt. seriale Ilony Łepkowskiej.Łepkowską zamknąć w izolatce, przerwać kręcenie seriali, nagrane odcinki skasować, wrócić do Sensacji XX Wieku.Jak ogląda się TVP to szlag człowieka trafia na co idzie ta kasa z abonamentów - na realizację seriali Plebania" i Klan" - wyć się chce. Już ja bym tam zrobił porządek z towarzystwem....
kuba321 Napisano 27 Maj 2007 Napisano 27 Maj 2007 Panowie - cios może i był, ale starajmy się temu zaprzeczać. Jeśli na wykopkach ktoś do mnie podchodzi to z pasją mówię mu o moim hobby i pokazuję wykrywacz. Pytają o cmentarze. Mówię, że nasze grono nie chodzi po cmentarzach i to szanujemy. Wszystkie dołki zakopuję. Starajcie się być grzeczni i uprzejmi. Jeśli ktoś Was wyprosi to uszanujcie jego decyzję, przeproście i odejdźcie w spokoju. Każda jednostka z naszego grona o Nas świadczy. A teraz mały przykład. W zeszłym miesiącu pojechałem ze znajomym w eren". Autko zostawiłem u gospodarza. Przywitaliśmy się grzecznie, zapytaliśmy o pozwolenie i mówię, że dołki zasypujemy i na pewno w zboże Panu nie będziemy wchodzić. Właściciel na to - wiecie co? A wchodźcie sobie, tylko dziury zakopywać. Kopanie z czystym sumieniem i bez strachu. Naprawdę polecam :) Drugi przypadek. Pojechałem z moim STARSZYM nad prywatne jeziorko. Brama jeszcze zamknięta. Widzimy chłopa co maluje ogrodzenie. Podchodzimy, a on od razu WSTĘPU NIE MA bo Psami poszczuję. Przywitaliśmy się powiedzieliśmy o co chodzi. Gadka trwała chyba z 45 min. Opowiadał jakie ma psy i że z każdym sobie poradzi, że porządek musi być, bo inaczej szef go z ziemią zrówna. Cały czas byliśmy dla niego mili i słuchali, chociaż już miałem go dość. A jednak. Na koniec stwierdził, że jesteśmy WPORZO i... wpuścił nas na teren kąpieliska. Co prawda byliśmy tylko 1.5 godz - bo właściciel ma z domu podgląd przez kamerkę na jezioro i zadzwonił, że do czasu SANEPIDU - NIKT nie ma prawa siedzieć w wodzie. Strażnik przyszedł, znowu pogadaliśmy, pokazaliśmy fanty ( tylko monety, reszta głęboko schowana) :)) Powiedział, że kąpielisko czynne od 23 Czerwca, ale mamy przyjechać w tygodniu bo szefa nie będzie. Dałem mu na koniec 10 zł na dobre piwko. Mówię Wam cała plaża dla nas. Dwa kąpieliska, przystań i PUSTKA. Najbardziej cieszy mnie udana konwersacja ze strażnikiem i jezioro pełne biżuterii :) Po powrocie w tygodniu z tego jeziorka przedstawię co udało mi się wyłowić. Pamiętajcie - każdy czyn świadczy o Nas. Tam gdzie ja byłem macie teren ZAPRZYJAŹNIONY. Pozdrawiam....CirrusCX
tomekk Napisano 27 Maj 2007 Napisano 27 Maj 2007 Jak na moje oko najpoważniejszym problemem są doły któe notorycznie spotykam i zakopuje , przecież leśniczy od razu wie że tu byliśmy i niszczyliśmy mu ściółke jak widzie wykoipane szpadlem leje jak po bombach, nawet w ostatnnim artykule jaki nadesłał ZUBIKED http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070523/PODLASKA/70522023Tymczasem wykryto tam prawie 60 dziur wykopanych przez pseudozbieraczy skarbów." naprawde troche wysiłku i nie będzie miał kto co liczyć.pozdrO
ubenfurer Napisano 27 Maj 2007 Napisano 27 Maj 2007 zakopywanie dołków to podstawa podczas poszukiwań , ale sporo szkód robią w lesie ścinkarze" drzew , a już nie powiem o puszkach po ropie czy po oleju i po napojach chłodzących rozsypanych po rozoranej ściółce !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.