Skocz do zawartości
  • 0

OSTRYGA - akcja plaża!

kuba321

Pytanie

Napisano

OSTRYGA to wymysł mojej twórczości. Jest to siatka do połowu i odsiewu fantów na plażach. Dzisiaj był właśnie pierwszy wypad nad małe jeziorko. OSTRYGA zaprezentowała się wyśmienicie. Poniżej kilka fotek tego co udało mi się znaleźć w jeziorku w małej miejscowości.

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Gratulacje dla kolegi! Powiem, że mimo wszystko jestem zaskoczony efektem poszukiwań :-) Teraz do rzeczy: wiekszość to współczesne fanty, ale też cieszą. 10 cm to dobra głębokość, bo gdyby głębiej, to trzebaby chyba szuflą stalową z otworami kopać he,he
Ta figureczka to Święty Antoni (współczesne dewocjonalium). Brakuje do niego jeszcze specjalnej zamykanej trumienki.
Jeszcze raz gratuluję jak na pierwszy raz to super i życze powodzenia! :-)
Napisano

OSTRYGA to wymysł mojej twórczości. Jest to siatka do połowu i odsiewu fantów na plażach. Dzisiaj był właśnie pierwszy wypad nad małe jeziorko. OSTRYGA zaprezentowała się wyśmienicie. Poniżej kilka fotek tego co udało mi się znaleźć w jeziorku w małej miejscowości.

Napisano
Proszę o identyfikację o ile to możliwe - pierścionki chyba stare. Ten ostatni z Krzyżem ma 10 kulek - 10 różańca chyba? Prawda. Każdy z pierścionków posiada bicia. Za chwilę przysiądę do czyszczenia i zobaczymy co ZŁOTO a co SREBRO :)Monety POPULARES. Uzbierałem 4zł i 78gr. Kilka monet lata 40, 70, 80 i inne drobiazgi. Pozdrawiam.
.
.
.
CirrusCX
Napisano
Witam. Bardzo ciekawy projekt. Tylko pogratulowac pomyslu i wykonania. Ciekawe jak OSTRYGA" sprawdzila by sie na plazy nadmorskiej? Jezeli kiedys beda prowadzone poszukiwania nad morzem, to koniecznie prosze pochwalic sie wynikami:)

Pozdrawiam T.
Napisano
muslim - efekty po 5 godz poszukiwań. Trochę się nałaziłem. Dzisiaj umieram z bólu bo mam plecy - prawie, że czarne :)

pokemon - trumienki nie było :)

Nad morzem na pewno będę - mam niedaleko. Wyniki przedstawię w odpowiednim czasie.

Obecnie składam inne cacko bardziej poręczne i przyjazne. Wyniki z pierwszego wypadu oczywiście będą w dziale IDENTYFIKACJA.

A tak na marginesie nie bedę się już rozpisywał, bo jest to dział Identyfikacja, a robi się powoli Hyde Park. Z Bocianem lepiej nie zaczynać :) Pozdrawiam.
.
.
.
CirrusCX

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie