panzerkris Napisano 24 Maj 2007 Autor Share Napisano 24 Maj 2007 Oczyściłem reszte magazynków i teraz prezentuja sie swietnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 Ech-momarzyć !-gratulacje -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 i aż tyle !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 Jeden rezerwuje !!! Byłem pierwszy koledzy ! ten najgorszy panzerkris-może być hehehe:) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 24 Maj 2007 Autor Share Napisano 24 Maj 2007 Dzieki;) Trafiłem je w takim miejscu ze koledzy po piszczałce nie mogli uwierzyc;) Oczyściłem je tylko szczoteczką z miekkim włosiem, bo i rdzy na nich prawie nie ma;) Jade w ten weekend szukac reszty:)Dla zainteresowanych 1szt wystawiłem na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 24 Maj 2007 Autor Share Napisano 24 Maj 2007 Szkoda ze mój teren poszukiwań coraz bardziej sie kurczy:( W okolicach Studzianek mam działke i jezdze tam od ok 12 lat. Teraz tylko najmniej ciekawe dla oka miejsca sa owocne w fanty, bo reszta jest wywrócona na lewa strone;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.