dareQ Napisano 23 Maj 2007 Autor Napisano 23 Maj 2007 Udało mi się zdobyć taki oto stary zegar (sprawny!). Podstawka niestety już nie oryginalna. Czy ktoś może spotkał sie już z takim egzemplarzem?
dareQ Napisano 23 Maj 2007 Autor Napisano 23 Maj 2007 Udało mi się zdobyć taki oto stary zegar (sprawny!). Podstawka niestety już nie oryginalna. Czy ktoś może spotkał sie już z takim egzemplarzem?
dareQ Napisano 23 Maj 2007 Autor Napisano 23 Maj 2007 ..i jeszcze sam cyferblat.. z napisów wnisokuję, ze służył prawdopodobnie do pomiaru ciśnienia/tętna krwi? policzyć 15 uderzeń pulsu " a na szarym polu policzyć 5 oddechów" ; górny guzik uruchamia i zatrzymuje najdłuższą wskazówkę, działa jak przy stoperze (start/stop/wyzeruj)..Jeśli jakiemuś miłośnikowi zegarów skojarzy się cokolwiek to proszę o wskazówki - taaa.. trafne słowo przy zegarze :)Gugle niestety nic nie wyrzuciły :(
dareQ Napisano 25 Maj 2007 Autor Napisano 25 Maj 2007 Bodek.. dzięki za informacje! popytam faktycznie znajomą pielęgniarkę może wyjaśni mi zasadę obsługi. A pomysleć że facet chciał toto wyrzucić na smietnik z innymi starymi budzikami(plastikowymi).
Pytanie
dareQ
Udało mi się zdobyć taki oto stary zegar (sprawny!). Podstawka niestety już nie oryginalna. Czy ktoś może spotkał sie już z takim egzemplarzem?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.