panzerkris Napisano 22 Maj 2007 Autor Share Napisano 22 Maj 2007 Ostatnio kopiac pod Studziankami trafiłem az!!!!! 4 szt magazynków do legendarnego UR-a. Moja radość była jeszcze wieksza bo obok złapałem sygnał i trafiłem hełm polski:)Tak wygląda jeden po wstepnym oczyszczeniu. Az żal mi było w ocet wrzucać, bo tak na oko to 65% oksydu jest na nich.Oczyszcze reszte i fotki dodam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 heh nic dziwnego każdy krzyczy hura gdy znajdzie coś do Ura:)zamiast octu spróbuj coś innego-fosol elektrolize itp-mniej oksydki ruszy-ja mojego urka iby octem czysciłem-i nawet troszke oksydowaniazostało-ale dziś juz tej metody bym nie użył...jak tam środki magazynków sprężynka itp?zachowały się ładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 22 Maj 2007 Autor Share Napisano 22 Maj 2007 niestety w kazdym z nich spreżyn nie było:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 kopiesz pod studziankami ? Ja tez tam kopoie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Fajnie! A w każdym temacie bedziesz pisał na temat tych Studzianek?Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.