panzerkris Napisano 22 Maj 2007 Autor Napisano 22 Maj 2007 Ostatnio kopiac pod Studziankami trafiłem az!!!!! 4 szt magazynków do legendarnego UR-a. Moja radość była jeszcze wieksza bo obok złapałem sygnał i trafiłem hełm polski:)Tak wygląda jeden po wstepnym oczyszczeniu. Az żal mi było w ocet wrzucać, bo tak na oko to 65% oksydu jest na nich.Oczyszcze reszte i fotki dodam;)
Czarek Napisano 22 Maj 2007 Napisano 22 Maj 2007 heh nic dziwnego każdy krzyczy hura gdy znajdzie coś do Ura:)zamiast octu spróbuj coś innego-fosol elektrolize itp-mniej oksydki ruszy-ja mojego urka iby octem czysciłem-i nawet troszke oksydowaniazostało-ale dziś juz tej metody bym nie użył...jak tam środki magazynków sprężynka itp?zachowały się ładnie?
panzerkris Napisano 22 Maj 2007 Autor Napisano 22 Maj 2007 niestety w kazdym z nich spreżyn nie było:(
thomson Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 kopiesz pod studziankami ? Ja tez tam kopoie
kowalinho Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 Fajnie! A w każdym temacie bedziesz pisał na temat tych Studzianek?Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.