neszna Napisano 19 Maj 2007 Autor Share Napisano 19 Maj 2007 było tego więcej,jakieś części zegarków,dziwne sprzęty i oczywiście kulki od szrapneli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDER Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 GRATULACJE fajne te monetki a jakim sprzentem śmigasz . POZDRO >>>> SPIDER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 19 Maj 2007 Autor Share Napisano 19 Maj 2007 i tu się zdziwisz bo zabawkowym ACE150:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDER Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Coś krecisz niewieżę żę to ace 150 wyciągna a ja smigam GMH CX.POZDRO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 23 Maj 2007 Autor Share Napisano 23 Maj 2007 Jak babcię kocham.Sam jestem po roku użytkowania tego niepozornego sprzętu zdziwiony wynikami.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 no co wy ??? panowie !!! ace 150 to nie zabawka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 23 Maj 2007 Autor Share Napisano 23 Maj 2007 uwierz mi kadet,że w porównaniu z innymi wymiataczami to jest zabawka,jutro jadę na dalsze szpery tegoż pola i zobaczymy co tym razem zabawka pokaże,nie omieszkam pokazać fot.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 kolego neszna . oczywyście że w porównaniu z innym sprzętem to zabawka , ale jest dośc dobry na drobnice . czekam na dalsze fotki . pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 neszna -gratuluje jak na jedno pole to fajnie -sprzedaj namiar to pojade -hehehheheh-pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 24 Maj 2007 Autor Share Napisano 24 Maj 2007 macie dzisiejsze w identyfikacji,guziczek i pistolecik,hehe,pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZZ Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 Czy to znaleziska z mazowieckich pól?Zestaw wydaje mi się typowy dla tej części kraju:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 29 Maj 2007 Autor Share Napisano 29 Maj 2007 zgadza się,z mazowieckich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flapjack Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Witam, to ja też dorzuce fotke z fantami po dzisiejszym wypadzie w teren:) Kumpel się nie postarał robiąc zdjęcie i sporo monetek nie widać :/ Poletko czesał oczywiście garrecik ace 150:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 no no zajebiste te poletko , gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1976 Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Ja to poletko na Twoim miejscu przeczesałbym jeszcze min. 3 razy.Chyba nie obsiane, jakiś ugorek? Mógłbyś napisać flapjack w jakim sąsiedztwie są takie poletka (nie chcę namiarów na GPS). Interesuje mnie czy to przypadkowa miejscówka, czy w pobliżu czegoś?Pozatym GRATULUJĘ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1976 Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Moje monetki z dzisiejszego wypadu. Jeszcze przed czyszczeniem: złotówka koronna 1787-Ag, 10 groszy 1813-Ag,,1 grosz 1839-Cu, 5 goszy 1938-Cu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flapjack Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Miejscówka zupełnie przypadkowa, mała wioska w łódzkim:) Kumpel z polnej drogi wybadał dwa stare wielkie dęby niedaleko tego poletka i tam się skierowaliśmy:) Po kilku godzinach biegania trafiliśmy na jakiegoś dziadka i powiedział, że kiedyś w tym miejscu stała karczma:) Mam nadzieje, że w przyszłym tyg też wyskoczy coś ciekawego. Szkoda tylko, że na bank leży tam sporo fantów, które są poza zasięgiem garretta:/ a na lepszy sprzęt musze jeszcze poczekać kilka miechów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Ostatnio z tego samego pola co zwykle wyskoczyło 5 i 10 groszy 1840,medalik z królową Victorią,od cholery i ciut ciut 1/2 kopiejki mikołaja i jak zwykle dziwne sprzęty i zdobienia.Szkoda tylko,że lato to raczej sezon na lasy bo pola obsiane a ja raczej nie chcę wchodzić w paradę rolnikom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 neszna a napisz ile śmieci wykopałeś ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Skoszone i zaorane to czas zacząć nasze żniwa.Dzisiaj 23 monetki w tym 3 sreberka i 4 guziczki w tym carski łączności.Wszędobylskie 10 groszówki 1840 i takie coś.Poza tym sporo fajnych miedziaków np.1 grosz 1814 i coś co zaraz wrzucę na ID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 hmm ja latam z ace 150 i tez znajduje ciekawa drobniczke wiec nie rozumiem zdziwienia SPIDERa... ace 150 to nie zabawka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Bardzo śmieszne...:)Długość 52mm.Poza tym mnóstwo 1/2 mikołaja jak zwykle.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 jak to kiedyś napisał jeden z przeciwników pisma NIE" (na łamach tego pisma zresztą):Urban, weź młotek i strzel sobie w ten głupi łeb, TY SZMATO! "Od kiedy to przeczytalem, to przypominam sobie jak tylko widzę młotek ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozi Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Panowie! W jakich miejscach szukacie takiej drobnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Witam!!! Sam również jestem posiadaczem ACE 150!!! Uważam że jest to świetny sprzęt na monetki, chociaż mógłby być ciut głębszy!!! Ale najważniejsza jest miejscówka, bez dobrej miejscówki to i GTI 2500 będzie do niczego!!! Mam szczęście mieszkać w rejonie przygranicznym, tzn. przy dawnej granicy zaboru pruskiego i rosyjskiego!!! Teren ten obfituje w super miejscówki, czyli dużą liczbę karczem, komór celnych, wiatraków, folwarków. Aaaaa zapomniał bym o bursztynowym szlaku który przebiegał w okolicy!!! I to chyba jest odpowiedź na Twoje pytanie @rozi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.