thomson Napisano 17 Maj 2007 Autor Share Napisano 17 Maj 2007 Zacząłem niedawno . Szukam na przyczółku warecko magnuszewskim. Prosze o opinię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 doskonale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 wydaje mi się że sporo osób tam szuka.miejscówka dobra ale pewnie przeszukana.o jakie opinie prosisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model31 Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 W roku 1970-tym zaczynalem z dobra wykrywka w Studziankach, w miejscowosci nazwanej w okresie komunizmu przy wielkiej pomocy pana Przymanowskiego Studziankami Pancernymi". W miejscowosci Basinow lezaly wowczas w lesie i we wsi masy wrzesniowych i niemieckich helmow: polskie tzw. nakropy (salamandra) i niemieckie w farbie, z wnetrzem skorzanym oraz gapami, ktore byly w bardzo dobrym stanie. Nie wspominam oczywiscie o innym sprzecie.Tak sobie historia wybrala, ze na tym terenie odbywaly sie dzialanie wojenne prawie ze we wszystkich epokach historycznych.Wykrywacz nie byl mi nawet wowczas praktycznie potrzebny. Oczywiscie w tym okresie szukalo sie przede wszystkim pamiatek wrzesniowych, uwazajac przedmioty niemieckie, a przede wszystkim sowieckie za drugorzedne.Obecnie sa te tereny dosyc dokladnie przeszukane przez rozne ekipy, przewaznie z W-wy". Proponuje do poszukiwan tylko najlepszy sprzet oraz dokladna analize zdjec satelitarnych. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szendzielarz z. Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 Kolejny poszukiwacz ? Ok ,Thomson ,mam tylko male zastrzezenia czy wybrales odpowiedni dzial na ten post ?!sz.zPost został zmieniony ostatnio przez moderatora szendzielarz z. 14:39 20-05-2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gudek82 Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 Miejscówa przeszukana - mało powiedziane, ona jest przepierd....a. A jak jeszcze raz zła[ie kogoś kto niezasypuje dołów to łapy pou... Leśniczy szału dostaje jak tam wjeżdza. Ostatnio nawet z wykrywką tam wejść nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Gudek spokojnie nie denerwuj sie tak. W studziankach jest strasznie przekpoane. Mozna jednak coś jeszcze znależść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Chodzi mi o opinie czy się jeszcze opłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.