Skocz do zawartości

Zakup munduru

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam chcę zakupić mundur niemieckiego żołnierza Wehrmachtu może mi ktoś pomóc w umundurowaniu ? i z ekwipunkiem , zastanawiam się nad mundurem wz.36 . Proszę o pomoc.
Napisano
Boze... Nie mozesz wejsc na pierwsza lepsza strone GRH odtwarzajacej WH . Tam sa fotki i czesto porady dla poczatkujacych . Adresy stron znajdziesz wyzej w dziale Linki" . Troche wlasnej pracy a mniej pytan...
Napisano
Dam głowę, że wybór na M36 padł tylko dlatego, że a czubku" tematów forum pojawiła się ta nazwa.

Ponieważ mamy czyste sumienia, bośmy już dla Artura byli grzeczni, również polecam ostracyzm absolutny.
Napisano
nie jestem żadny niepełnosprawny umysłowo rozmawiałem z szefem grupy rekonstrukcyjnej i powiedział że moge dołączyć bo mam 17 lat a mundur M.36 można w nim występować i jest prawie zgodny z każymi latami
Napisano
Nazwa grupy i z kim rozmawiałeś - wystarczy pseudonim.
Inaczej ten temat tak jak poprzednie znajdzie sie w koszu.

Poza tym w wieku lat 17 nie możesz być pełnym członkiem GRH - występ w imprezach z użyciem środków pozoracji jest dozwolony dopiero od 18-tki.
Napisano
jakbyś był taki mądry i inteligentny za jakiego sie uważasz arturze to bys nie wypisywał nowego watku o zakup munduru tylko bys przeczytał inne wątki.
Napisano
Podziwiam" Was Koledzy, że po tych wszystkich przypadkach" Artura na forum dajecie się dalej wciągać w jakieś dyskusje. Dlatego popieram wypowiedź Kolegi meleskula cyt. Ponieważ mamy czyste sumienia, bośmy już dla Artura byli grzeczni, również polecam ostracyzm absolutny".

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie