Artur:D Napisano 16 Maj 2007 Autor Share Napisano 16 Maj 2007 Witam chcę zakupić mundur niemieckiego żołnierza Wehrmachtu może mi ktoś pomóc w umundurowaniu ? i z ekwipunkiem , zastanawiam się nad mundurem wz.36 . Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razwiedczik Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Boze... Nie mozesz wejsc na pierwsza lepsza strone GRH odtwarzajacej WH . Tam sa fotki i czesto porady dla poczatkujacych . Adresy stron znajdziesz wyzej w dziale Linki" . Troche wlasnej pracy a mniej pytan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Temat był omawiany w wątku o kurtce M36 i to bardzo długo i szczegółowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Przerób sobie kurtkę szwajcarską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razwiedczik Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Lepiej nie bo bedzie pytal jak ja przerobic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 czy jest jakis zalecany limit wiekowy, dotyczący wstępu i urzytkowania forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 On jest niepełnosprawny umysłowo i ma specjalne prawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meleskul Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Dam głowę, że wybór na M36 padł tylko dlatego, że a czubku" tematów forum pojawiła się ta nazwa.Ponieważ mamy czyste sumienia, bośmy już dla Artura byli grzeczni, również polecam ostracyzm absolutny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur:D Napisano 17 Maj 2007 Autor Share Napisano 17 Maj 2007 nie jestem żadny niepełnosprawny umysłowo rozmawiałem z szefem grupy rekonstrukcyjnej i powiedział że moge dołączyć bo mam 17 lat a mundur M.36 można w nim występować i jest prawie zgodny z każymi latami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 Nazwa grupy i z kim rozmawiałeś - wystarczy pseudonim.Inaczej ten temat tak jak poprzednie znajdzie sie w koszu.Poza tym w wieku lat 17 nie możesz być pełnym członkiem GRH - występ w imprezach z użyciem środków pozoracji jest dozwolony dopiero od 18-tki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur:D Napisano 17 Maj 2007 Autor Share Napisano 17 Maj 2007 nie napiszę bo ty zadzwonisz do gościa i powiesz żeby mnie czasami nieprzyjmował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur:D Napisano 17 Maj 2007 Autor Share Napisano 17 Maj 2007 a jak chcesz to wywal ten wątek będe się przejmował strasznie wiesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 to napewno był mały Miecio z GRH PIASKOWNICA:)albo RYSIO z GRH KLAN :)pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farby Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 Czy moderator moze podac IP adres?Bo jak tak to mamy po sprawie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 jakbyś był taki mądry i inteligentny za jakiego sie uważasz arturze to bys nie wypisywał nowego watku o zakup munduru tylko bys przeczytał inne wątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 Podziwiam" Was Koledzy, że po tych wszystkich przypadkach" Artura na forum dajecie się dalej wciągać w jakieś dyskusje. Dlatego popieram wypowiedź Kolegi meleskula cyt. Ponieważ mamy czyste sumienia, bośmy już dla Artura byli grzeczni, również polecam ostracyzm absolutny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.