Koczek Napisano 16 Maj 2007 Autor Napisano 16 Maj 2007 Szukam namiaru na sensowne grupy odtwarzające;- Powstanie Warszawskie- II-gi korpus Andersano i przeciwnika dla nich ze strony grup odtwarzajacych Wermacht.z Warszawy lub które do Warszawy by przyjechały.Sprawa dotyczy zrobienia małej inscenizacji - umocniony punkt oporu/worki z piaskiem, zasieki, barykada etc/ plus potyczkaInformacje wraz z kosztorysem prosze przesłać naarturkoczkowski@wp.plewentualne pytaniatel 668 379 555Artur Koczkowski
Teutonic Napisano 16 Maj 2007 Napisano 16 Maj 2007 hehehehe sensowne grupy" co za określenie :-) choć jest w tym ziarnko prawdy, a raczej sensu :-) A poza tym Kolego czemu tylko Wehrmacht, przecież Powstanie Warszawskie to domena (wybaczcie mi to okreslenie) innej formacji. I może coś więcej o tym przedsięwzięciu czyli kiedy, gdzie i kto jest organizatorem?
akagi Napisano 16 Maj 2007 Napisano 16 Maj 2007 eee... eeehhhehee......... hehehehehehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehhehehehehehe :)))))))))))))))))))))))))))))0 iekhheke... dobra, wyśmiałem się. A tak poważnie to o co chodzi?
jur Napisano 16 Maj 2007 Napisano 16 Maj 2007 Pana Koczkowskiego kojarzę z ruchu rycerskiego, gdzie przewodzone przez niego bractwo Excalibur dzieli cały światek na dwie części: popleczników i przeciwników. Z własnego doświadczenia w/w grupę wspominam niezbyt miło, wyłącznie z powodu zachowania członków tejże.Nie chcę nikogo dyskredytować, ale proponowałbym ewentualnym kontrahentom mieć wszystko jasno, czarno na białym.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.