Koczek Napisano 16 Maj 2007 Autor Share Napisano 16 Maj 2007 Szukam namiaru na sensowne grupy odtwarzające;- Powstanie Warszawskie- II-gi korpus Andersano i przeciwnika dla nich ze strony grup odtwarzajacych Wermacht.z Warszawy lub które do Warszawy by przyjechały.Sprawa dotyczy zrobienia małej inscenizacji - umocniony punkt oporu/worki z piaskiem, zasieki, barykada etc/ plus potyczkaInformacje wraz z kosztorysem prosze przesłać naarturkoczkowski@wp.plewentualne pytaniatel 668 379 555Artur Koczkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 hehehehe sensowne grupy" co za określenie :-) choć jest w tym ziarnko prawdy, a raczej sensu :-) A poza tym Kolego czemu tylko Wehrmacht, przecież Powstanie Warszawskie to domena (wybaczcie mi to okreslenie) innej formacji. I może coś więcej o tym przedsięwzięciu czyli kiedy, gdzie i kto jest organizatorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 eee... eeehhhehee......... hehehehehehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehhehehehehehe :)))))))))))))))))))))))))))))0 iekhheke... dobra, wyśmiałem się. A tak poważnie to o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jur Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Pana Koczkowskiego kojarzę z ruchu rycerskiego, gdzie przewodzone przez niego bractwo Excalibur dzieli cały światek na dwie części: popleczników i przeciwników. Z własnego doświadczenia w/w grupę wspominam niezbyt miło, wyłącznie z powodu zachowania członków tejże.Nie chcę nikogo dyskredytować, ale proponowałbym ewentualnym kontrahentom mieć wszystko jasno, czarno na białym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.