mikson Napisano 14 Maj 2007 Autor Napisano 14 Maj 2007 witam, potrzebuje rady: czy 1,3 tys. za rutusa nówke sztuke to nie przegięcie ??? pozdro.
Maniek7_2006 Napisano 14 Maj 2007 Napisano 14 Maj 2007 mysle ze nie jest to przegiecie, ma bardzo dobre osiągi, mój kumpel wyciągnął przy mnie guzik z ok.30cm, hełm sciaga z około 1,5m, dodatkowa ma identyfikacje znaleziska w skali od 1 do 12, jest uniwersalny, bardzo dobrze sciąga kolorek jak i bardzo dobrze militarke, są droższe wykrywacze które nie równają się rutusowi.PozdrO
Sv Napisano 14 Maj 2007 Napisano 14 Maj 2007 Mówią, że jest Gospodarka Rynkowa - rynek wycenia towar. Dopóki są nabywcy, a popyt drastycznie nie maleje w długim okresie czasu to tysiąc trzysta się należy Panu Arkowi i Jego Współ/Praco/wnikom.
RESTY Napisano 14 Maj 2007 Napisano 14 Maj 2007 mikson , a jaki sprzęt możesz kupić za takie pieniądze który oferuje tyle możliwości i ma takie osiągi?Ta cena jest bezkonkurencyjna!!!!Chyba że uważasz że przegięciem jest za niska cena.Jako regionalny dealer Rutusa powiem tylko że na dzień dzisiejszy jestem w stanie sprzedać prawie każdą ilość Solarisów jaką tylko Arek może mi dosłać.Jedyny problem to że popyt przewyższa podaż i nie ma tyle towaru ilu chętnych.DARZ DÓŁ !!!
beaviso Napisano 14 Maj 2007 Napisano 14 Maj 2007 Skoro popyt przewyższa podaż, to proponuję podnieść cenę do 1499 zł. Na rynku mieszkaniowym się to sprawdza ;-)
MaciekC Napisano 14 Maj 2007 Napisano 14 Maj 2007 Maniek7_2006 trochę Pan przesadzil z tym 1.5m dla helmu. no chyba ze moj solarisek jest wyjatkowy"
Maniek7_2006 Napisano 15 Maj 2007 Napisano 15 Maj 2007 około 1,5 to w powietrzu, nie mierzyliśmy z kolegą dokładnie ale było sporo powyżej metra, ale jest on bardzo dobrym wykrywaczem zarówno na drobnice jak i na militarke.PozdrO
1000WATT Napisano 15 Maj 2007 Napisano 15 Maj 2007 Ja wyrwałem monetę iemieckiego kłosa"na 37cm a garnek żeliwny zbliżony Gabarytami do hełmu na 1,8 metra :)Zdecydowanie nie przegięcie!!!
pablokp Napisano 15 Maj 2007 Napisano 15 Maj 2007 podpisuje się obiema rekami pod tym co napisano pozytywnego o tym sprzęcie.Mam go od 3 miesięcy i na początku trochę mnie wkurzał, ale gdy nauczyłem się jego, nie wychodzą mi już śmieci - z wyjątkiem polmosów, ale z tego co wiem to nie ma na nie mocnych:)jak masz tyle kasy, to go bierz - jest wart swej ceny.aha ma problem w zaśmieconym terenie, ale to sprzęt średniej klasy i nie może mieć wszystkiego;)Pozdro
mikson Napisano 15 Maj 2007 Autor Napisano 15 Maj 2007 dzięki ... właśnie zainwestowałem w solarisa ...
jakofako Napisano 16 Maj 2007 Napisano 16 Maj 2007 Ja dodam tylko,że przez cały ubiegły rok nie wyciągnąłem tyle,co od marca do teraz Solarisem.I wbrew niektórym opiniom,to bardzo przyjemny i prosty w obsłudze sprzęt.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.