Skocz do zawartości

rutus solaris

mikson

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mysle ze nie jest to przegiecie, ma bardzo dobre osiągi, mój kumpel wyciągnął przy mnie guzik z ok.30cm, hełm sciaga z około 1,5m, dodatkowa ma identyfikacje znaleziska w skali od 1 do 12, jest uniwersalny, bardzo dobrze sciąga kolorek jak i bardzo dobrze militarke, są droższe wykrywacze które nie równają się rutusowi.

PozdrO
Napisano
Mówią, że jest Gospodarka Rynkowa - rynek wycenia towar. Dopóki są nabywcy, a popyt drastycznie nie maleje w długim okresie czasu to tysiąc trzysta się należy Panu Arkowi i Jego Współ/Praco/wnikom.
Napisano
mikson , a jaki sprzęt możesz kupić za takie pieniądze który oferuje tyle możliwości i ma takie osiągi?
Ta cena jest bezkonkurencyjna!!!!
Chyba że uważasz że przegięciem jest za niska cena.
Jako regionalny dealer Rutusa powiem tylko że na dzień dzisiejszy jestem w stanie sprzedać prawie każdą ilość Solarisów jaką tylko Arek może mi dosłać.
Jedyny problem to że popyt przewyższa podaż i nie ma tyle towaru ilu chętnych.
DARZ DÓŁ !!!
Napisano
około 1,5 to w powietrzu, nie mierzyliśmy z kolegą dokładnie ale było sporo powyżej metra, ale jest on bardzo dobrym wykrywaczem zarówno na drobnice jak i na militarke.

PozdrO
Napisano
Ja wyrwałem monetę iemieckiego kłosa"na 37cm a garnek żeliwny zbliżony Gabarytami do hełmu na 1,8 metra :)

Zdecydowanie nie przegięcie!!!
Napisano
podpisuje się obiema rekami pod tym co napisano pozytywnego o tym sprzęcie.
Mam go od 3 miesięcy i na początku trochę mnie wkurzał, ale gdy nauczyłem się jego, nie wychodzą mi już śmieci - z wyjątkiem polmosów, ale z tego co wiem to nie ma na nie mocnych:)
jak masz tyle kasy, to go bierz - jest wart swej ceny.
aha ma problem w zaśmieconym terenie, ale to sprzęt średniej klasy i nie może mieć wszystkiego;)
Pozdro
Napisano
Ja dodam tylko,że przez cały ubiegły rok nie wyciągnąłem tyle,co od marca do teraz Solarisem.I wbrew niektórym opiniom,to bardzo przyjemny i prosty w obsłudze sprzęt.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie