Skocz do zawartości

RUTUS-SOLARIS

jakofako

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!Swego czasu zamieściłem post dotyczący Solarisa(a konkretnie problemów terminowej dostawy sprzętu po zamówieniu).Było sporo wrzawy i ostra dyskusja.Życie(kto chce,to znajdzie i poczyta).Ale teraz jako użytkownik(a jest jeszcze druga osoba,która użytkuje ten SPRZĘT-bo kupowałem dwie sztuki),mogę z całą stanowczością napisać,że rozumiem,że czekałem dłużej.Przypuszczalnie sam bym się nie wyrabiał z dostawą na czas.To jest najlepszy z możliwych w tym Kraju stosunek ceny do jakości.I nie jest prawdą,że to trudny sprzęt w obsłudze,baterie nie iegają po obudowie i słońce mu nie przeszkadza".Nie jestem osobą związaną z producentem,tylko użytkownikiem tzw.z ulicy" i to po przejściach" przy zakupie.Proszę o właściwe potraktowanie tego postu przez modeartorów i tzw.szyderców".Pozdrawiam Wszystkich,a w szczególności PRODUCENTA ! HOOAH!
Napisano
P.S.Muszę to dopisać(bo czuję potrzebę!!!)Solaris to najlepszy polski sprzęt!!!I nie tylko polski,bo sprzwdzałem.Pozdro!
Napisano
Mam kilka postów, a prawie wszystkie chwalą Solarkę - wazelina;)
Poważnie sprzęt jest niesamowity i polecam go wszystkim niezdecydowanym, których na niego stać. Ja sam po przeczytaniu wszystkich informacji na tym forum go kupiłem i nie tylko nie żałuję, ale mogę podyskutować ze wszystkimi, którzy nie mając Solarisa w ręku piszą, że to kula dla inwalidów.
Napisano
HEJ i ja szukalem fajnego sprzetu za normalna cene i wlasnie mialem dylemat w koncu zrobilem test i wyszlo ze Solarisek jest OK tylko musze poczekac jeszcze 2 mies bo z kasa :) wiadomo jak teraz jest ,ale go sobie kupie

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 07:55 18-05-2007
Napisano
sebo33 -wybierz się w czerwcu na zlot do Nysy będziesz miał szanse na wygranie Solarka w którymś z konkursów.
Arek jest jednym z fundatorów nagród na ten zlot.
Zajrzyj na forum spotkania , integracje dowiesz sie więcej o zlocie.
DARZ DÓŁ

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie