jakofako Napisano 11 Maj 2007 Autor Napisano 11 Maj 2007 Witam!Swego czasu zamieściłem post dotyczący Solarisa(a konkretnie problemów terminowej dostawy sprzętu po zamówieniu).Było sporo wrzawy i ostra dyskusja.Życie(kto chce,to znajdzie i poczyta).Ale teraz jako użytkownik(a jest jeszcze druga osoba,która użytkuje ten SPRZĘT-bo kupowałem dwie sztuki),mogę z całą stanowczością napisać,że rozumiem,że czekałem dłużej.Przypuszczalnie sam bym się nie wyrabiał z dostawą na czas.To jest najlepszy z możliwych w tym Kraju stosunek ceny do jakości.I nie jest prawdą,że to trudny sprzęt w obsłudze,baterie nie iegają po obudowie i słońce mu nie przeszkadza".Nie jestem osobą związaną z producentem,tylko użytkownikiem tzw.z ulicy" i to po przejściach" przy zakupie.Proszę o właściwe potraktowanie tego postu przez modeartorów i tzw.szyderców".Pozdrawiam Wszystkich,a w szczególności PRODUCENTA ! HOOAH!
jakofako Napisano 11 Maj 2007 Autor Napisano 11 Maj 2007 nie jest prawdą,że baterie biegają po obudowie i że słońce na niego działa-to chciałem napisać-sorry i pozdrawiam
karpik Napisano 11 Maj 2007 Napisano 11 Maj 2007 Nie krzycz, widać,że się cieszysz;)Po co te nerwy były:))Darz dół.
jakofako Napisano 11 Maj 2007 Autor Napisano 11 Maj 2007 P.S.Muszę to dopisać(bo czuję potrzebę!!!)Solaris to najlepszy polski sprzęt!!!I nie tylko polski,bo sprzwdzałem.Pozdro!
pablokp Napisano 16 Maj 2007 Napisano 16 Maj 2007 Mam kilka postów, a prawie wszystkie chwalą Solarkę - wazelina;)Poważnie sprzęt jest niesamowity i polecam go wszystkim niezdecydowanym, których na niego stać. Ja sam po przeczytaniu wszystkich informacji na tym forum go kupiłem i nie tylko nie żałuję, ale mogę podyskutować ze wszystkimi, którzy nie mając Solarisa w ręku piszą, że to kula dla inwalidów.
sebo33 Napisano 17 Maj 2007 Napisano 17 Maj 2007 HEJ i ja szukalem fajnego sprzetu za normalna cene i wlasnie mialem dylemat w koncu zrobilem test i wyszlo ze Solarisek jest OK tylko musze poczekac jeszcze 2 mies bo z kasa :) wiadomo jak teraz jest ,ale go sobie kupiePost został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 07:55 18-05-2007
RESTY Napisano 17 Maj 2007 Napisano 17 Maj 2007 sebo33 -wybierz się w czerwcu na zlot do Nysy będziesz miał szanse na wygranie Solarka w którymś z konkursów.Arek jest jednym z fundatorów nagród na ten zlot.Zajrzyj na forum spotkania , integracje dowiesz sie więcej o zlocie.DARZ DÓŁ
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.