kamdrum Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 A nie wybieracie się panowie też dzisiajalbo jutro na piwko do pobliskiego lasu :)? Ja powyciągam mega ajzole z pół metra a wy więcej monet :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Jeszcze nie wiem - muszę w chacie zobaczyć co na to Żonka powie ( wczoraj siedzieliśmy w lesie do 20tej, a do tego wróciłem zmoczony jak kura ). Jakby co dam inf. na sms i zabiorę dla Ciebie te obiecane skarby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Nie ma to jak świeże powietrze w wiekowym parku...Było mało czasu więc i baterie w Solarce za bardzo się nie nadwyrężyły:)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/235089f7ac7197ee.htmlsv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 Witam!Co do terenów przy warciańskich to dodam tylko tyle że ten teren po którym chodziłem należał kiedyś do Radojewa do ok.1910 r.kiedy to postanowili wyprostować nurt rzeki więc i może ..... ;)Ta blacha jest cienka.Widać Sv że powietrze służy rutusikowi:)Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 Na weekend skład będzie okrojony - PG, Romkol i Bonzo pojechali na zlot pojazdów mili.Blaszka jak twierdzi mój znajomy jest z I WŚ i prawdopodobnie ktoś się jej pozbył łamiąc na cztery.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 Ja w sobotę prawdopodobnie bedę miał samochód i czas od 8 do 15.Może gdzieś wypadzik ?Może być wcześniej tylko niestety musiałbym się z kimś zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 Jak Pg wyjechał to na Pyrze cisza :-)Czekam na sygnały o Designu w Pomysłach i spostrzeżeniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 Dodałem miejsce na PE" z tematem propozycje miejscówek". Proszę o zgłoszenia - w ciągu dnia podam swoje namiary.Axmann - rzuć tam jakieś hasło bo czas na monety ruszyć...Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 Witam!Sv-gdybyś w południe w sobotę gdzieś leciał to daj cynka,wyskoczył bym z tobą.Niestety z rana nie dam rady:(Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 Mam na Ciebie namiar - sprawdzę jak będę wyglądał czasowo.Jeszcze nie wiem czy Sobota czy Niedziela.Oczywiście mogę zabrać samochodem Kogoś z okolicy.Na razie dogadujemy miejscówkę na PE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 Zakładam okolice Poznania vol. 3 - bo ten długiiiiiEND Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 Cwilę mnie nie było i już nowe wątki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.