kaczka Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Wazonik to ja chcę z tych dużych kalibrów 281 co to dla romkola.Monetę oczywiście wstawie tylko zrobię fotki (dzisiaj)Ciekawe czy bita w Berlinie czy też we wrocławiu ?Jak Sv wleci do parku to nam tylko pozostanie przyjechać na sesję zdjęciową jak ta para w niedzielę ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 AhaI tradycyjnie do fantów doliczyć muszę kleszcza (chyba sztuk jedna)Ja to mam chyba wszytego GPS-a dla kleszczy !!!Może one też mają internet i wiedzą gdzie jadę ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 No zrobiłem... :)To najciekawsze rzeczy wydarte glebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysteks Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 No piękny sikor i jak dobrze widzę Longines, no no górna półka, gratuluję chylę czoła i wstyd mi, że nigdzie nie jeżdżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Longines, Longines... :) Czas zatrzymał się na nim o 12.19, niestety podczas transportu jedna wskazóweczka się obluzowała :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Stawiam na Breslau.PG - przez moje 0,5 promila widzę, że stan denarka jest OK:)Pora zacząć myśleć o miejscu na week&. Axman mówiłeś, że masz ciekawe miejsca na monety, a nikt nie chce się na nie skusić - daj cynk na Pyrce" o jakich polach myślisz ( dużo w tygodniu jeżdżę po regionie więc mogę przy okazji sprawdzić czy można tam swobodnie wejśc ).Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 A no i zapomniałem dodać, że monetki mnie lubią" :) więc tak mi się do kieszeni same pchają, stąd zazwyczaj parę przywożę. No chyba, że nazwę to mały darem od Niebios i wystarczy, że spojrzę na teren i powiem: u leżą", a one tam są:)Na kleszcze to chyba jedna rada - w mundur i trepy wskakiwać niezależnie czy skwar, czy chłód. Przy okazji działa to jak dobra sauna i komary nie mają takiego dostępu jak przy szukaniu na króki rękaw, choć dziady znajdą sposób i tną przez rękawice.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Fotki dam chyba jutro bo akumulatorki do aparatu jeszcze się ladują.A na groszu jest A czyli jednak Berlin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Hehehe, Sv ja to nazywam wrodzonym szczęściem... A ty to faktycznie nosa na moniaki masz :)Kaczka, grosza podczyściłeś? Jak go gleba oddała, to już mi się ładniutki wydawał :)281, ja myślałem że ty na kolor chodzisz a nie na żelazo? Skup otwierasz? A tak w ogóle, czekaliśmy na ciebie w niedziele, dzwoniliśmy... Trzeba było do nas dobić :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Witam!PG-szczerze mówiąc chciałem do was dołączyć ale po ostatniej wizycie tam w tej trawie pomyślałem sobie że wyskoczę do lasu.Powiem tak,żelazo w ogóle mnie nie interesuję ale mam takiego jakiegoś farta na złom że powoli zaczynam myśleć że to widocznie ma jakiś sens.Co do skupu to nie głupi pomysł,tylko w tych rejonach po PGR-ach już nic ze złomu nie znajdziesz więc trzeba szukać w ziemi;)Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Grosz w oliwie się moczy.Po wyjęciu z gelby też mi się tak wydawało, lecz w domku to już trochę gorzej. Ale myślę że spoko. Dzisiaj pyknę fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Witam!Piękna sztuka!Gratuluję kaka!Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 to i ja pokażę moje kulki281 mogłeś trochę bardziej żelastwo odgrzebać i zrobić fotkęciekawe co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Kaczka, mnie się podoba :)A ja trafiłem wczoraj jeszcze śliczniutkiego szeląga Frederyka Wilhelma :) Fotkę pewnie Sv na PSquad wrzuci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Posłałem Ci mailem - możesz wstawić. Zaprosił mnie na piwko do poblieskiego lasku i wyciągnął Fryderyka Wilhelma II ( solid z jedną kropką )Kaczka - stan nie taki zły ( dostał powietrza po wyciągniciu z gleby i stąd jego stan wizualnie lekko się zmienił ). Nie otwiera mi się WCN więc zobacz jakiego pchnięto nieadawno na all. za 26 zet:http://www.allegro.pl/item191857124_1_grosz_poznanski_1816_a.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Sv, dzięki za fotki - wyszły super :) Popołudniu wrzucę, niestety w pracy nie mam czym ich obrobić :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Zrób mi dział Katalogi Monet na PE". Podaj jaki chcesz rozmiar tej fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 A to fotka wczorajszego szczęśliwego szeląga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 I druga strona...I pomyśleć, że gdyby mi bateryjki nie siadły może byłoby więcej :)Pozdr.PG von Luck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Witam!romkol-może bym zrobił fotkę ale akurat nie miałem aparatu.Gdybyś był ciekawy to zapraszam w niedzielę do Owińsk.Pozdr.281P.S.Zaproszenie dotyczy wszystkich chętnych!o ile nie macie już nic w planie:)Jest tam kawał blachy a na wykrywaczu pokazuję kolor.Może jest coś pod spodem,chyba że rutusik zwariował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Eee to pewno tylko szkrzynia z pamiątkami rodzinnymi" Treskovów.:-)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 A może druga część nadwarciańskiej lachy Bonza" ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Wunderwaffe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.