Skocz do zawartości

okolice Poznania vol. 2

bonzo74

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś przejeżdżałem przez Ł. i skręciłem by zobaczyć dworek.
Można tam wejść ale straszne krzaczory - budynek ogrodzony siatką, a sam park murem. Zmierza to ku ruinie, a w parku tubylcy spijają trunki.

• Odpowiedzi 311
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Kamdrum jak nie dasz rady naprawić kierunków to ja Ci to wywine tylko byś musiał do mnie podjechać bo na odległość to nie da rady ale do mnie to prawie cały czas w prawo:)
PG do Darłowa to ja bym najchętniej jechał w czwartek wcześnie rano ale jeszcze nie wiadomo jak z urlopami szwagier kumpel i dwóch kuzynów więc może piątek rano?
romkol

Romkol, nie ma problem :) Jadę na 100% tylko powiedz wcześniej czy w czwartek czy piątek, bo też urlop muszę wziąść :)
Kamdrum damy radę...
A może kolega Kaczka na sobotę gdzieś się wybiera?

Ciągnie mnie jak cholera. Jutro rano jeśli klient się nie odezwie to chyba Panią do pracy zawiozę a potem gdzieś na rekonesans skoczę. Co do Soboty to mogę postarać się jakoś czas wygospodarować. Tylko zastrzegam, że mogę w ostatniej chwili odwołać lub przełożyć - taki głupi okres w robocie mam.
Będziemy w kontakcie.

Dzięki Romkol! Zdaję sobie sprawę, że na odleglość faktycznie ciężko się takie rzeczy się naprawia :)

Co do soboty, to u mnie też może być krucho, natomiast niedziela jak najbadziej!

Czy w niedzielę byłoby Ci łatwiej Kaczko :) ?

Co do pogody, to, o ile nie pada, taka jest o wiele lepsza niż trzydziestostopniowy upał.

Czekam na cynk.

Dzisiaj niestety nie udało mi się wyjechać.
Dlatego w weekend musi być jakieś kopanko !!!
Ogólnie jest mi wszytko jedno (na razie) czy sobota, czy niedziela.
Tylko wg prognozy sobota to może być trochę mokry dzień.
Zastanówcie się kiedy.
Za chwilę na Pyrę wrzucę nowe propozycje logo.
kaka

na Zachodzie też bez zmian tj. na sobotę podają deszcz więc przyda się gumowa kurtka.
Byłem na pyranecie ale są wprowadzone jakieś ograniczenia co do ilości postów w określonym czasie i drugiej fotki nie dało rady wstawić.
Sv

Sv, już powinno być dobrze...
Kaczka, wieczorkiem będę działał na PSquad to popatrzę jeszcze co i jak :) a co do kopanka, ja tam mogę w sobotę i niedzielę więc czekam tylko na sygnał :D
Pozdr.

Kurde - ciągle zapominam.
Mówiliście coś chłopcy o założeniu dla mnie konta na naszym tajnym forum :), więc z przyjemnością takowe przyjmę. Jakby co, to PG ma na mnie namiary mailowe, tak też będe czekał na niezbędne informacje.
Z góry dziękuję!

Panowie jeśli chodzi o wyjazd to skłaniam się bardziej ku niedzieli. Pozostaje jeszcze miejscóweczka. Postaram się znaleść coś ciekawego na mapach. Jakby co to szczególy na Pyrze.
Kamdrum wyślij mi swój adres email to założę Ciebie nas Pyrze.

Witam!
Pozdrawiam cala poznanska ekipke wykopkowa - kolejny poczatkujacy adept wykopkow. (Sorki za zamieszczenie tego tez w vol 1 - ale nie zauwazylem przejscia do vol 2)
Jestem od tygodnia posiadaczem wykrywki Garretta - Ace 150 - po poczytaniu forow na necie stwierdzilem, ze jest to odpowiedni sprzet dla poczatkujacego amatora monetek i innych precjozow(choc i luseczkami nie pogardze).
Do zestawu dodatkowo mam pinpointa na bazie Jabla.
Za kilka dni jakby sie szykowaly jakies dzialania to moge z checia sie do bardziej doswiadczonych kolegow przylaczyc.
(W ten weekend czekam na poszerzenie rodziny o syna - wiec raczej spedze go w szpitalu :-))) ;-) A w domu jeszcze na glowie 2 letnia cora ;-)
Pozdro
Souledge

witam

Souledge gratuluje syna i wyboru wykrywki
ja kupilem na poczatku roku ace 150 i jestem strasznie zadowolony
monetki ida jak milo, szczegolnie te srebrne z lat 1800-1870

jak bedziesz gotowy na wykopki pisz na mojego priva, miejscowek jest full
(z przykroscia stwierdzam ze koledzy z odkrywcy to cichociemni wola pelna konspire i nieslychanie trudno sie z nimi umowic)

pozdrawiam

axmann - nie przeginaj, zawsze umawiamy się na odkrywcy, ustalamy tutaj także godzinę i miejsce spotkania dlatego każdy może spotkać się z nami.
Sam nie mam za wiele czasu żeby kopać, dlatego z kolegami spotkałem się kilka razy, ale jakoś Ty nie raczyłeś przyłączyć się do nas.
Zresztą można to prześledzić na forum.
Dlatego więcej już na ten temat się nie wypowiadam.
Pozdrawiam nowego, gratulacje i zapraszam w wlonych chwilach.
Janusz.

witam

namiary to byly jak bawiliscie w Radojewie - ok. bylo fajnie
ostatnio jednak pelna konspira
pisze np. do pg kiedy i gdzie wykopki? dostaje info ze nic sie nie szykuje, a pozniej barwny opis jakie to byly wykopki
(bez urazy pg)
ja rzucilem pare propozycji - miesiac, dwa wczesniej - brak zinteresowania tymi miejscowkiami sprawil ze siedze cicho
ale ja tylko chodze dla relaksu...

pozdrawiam

Witam!
axmann-ja osobiście staram się jak tylko mogę spotkać się z chłopakami ale nie zawsze mam czas i wtedy oni sms-ują i się spotykają.Decyzja zapada wtedy w ułamkach sekund.
Byś bywał częściej na zjazdach to byś tak nie podchodził do tego.Co do tych twoich miejscówek to ja z miłą chęcią zajadę do ciebie jak znajdę czas.
witam Souledge-też żeś sobie wybrał imię;)że mnie klawiatura ucieka spod łapy.
Pozdr.281

Czesc!
Nick jak nick, tego uzywam juz od dawna w roznych sytuacjach i jestem przyzwyczajony - kiedys nadali mi go kumple z ktorymi zgrywalismy cale nocki w Quake I (dawne czasy, lza sie w oku kreci).
Moim zdaniem lepszy taki niz zaden, lub niz mojego kuzyna:Harvester Of Sorrow - w tym hobby by srednio by pasowal ;-)
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie