milan202 Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 Jeśli chcielibyście założyć grupę rekonstrukcji historycznych na terenie Bolkowa i okolic piszcie swoje pomysły. Sam jestem pasjonatem militariów i mundurów. Swoje pomysły przysyłajcie na mój e-mail. Poszukuję także osoby chętne do współpracy w zorganizowaniu grupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan202 Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 Jeśli chcielibyście założyć grupę rekonstrukcji historycznych na terenie Bolkowa i okolic piszcie swoje pomysły. Sam jestem pasjonatem militariów i mundurów. Swoje pomysły przysyłajcie na mój e-mail. Poszukuję także osoby chętne do współpracy w zorganizowaniu grupy. Okres II wojny światowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz7 Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Może tak LWP ?? Z sekcja Niemiecką?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan202 Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 Może wojska stacjonujące w Bolkowie w czasie II wojny światowej. Prezentacja jej historii itp. więc wojsko niemieckie lub armie która wyzwoliła Bolków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan202 Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 Wydaje mi się,że wyposażenie niemieckie jest bardziej dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz7 Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Ja mam troche do bolkowa ponad 50 kilometrów ale chyba był bym chetny ale jako LWP i Armia Radziecka, z mozliwoscią sekcji niemieckiej.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz7 Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Ale 2 sekcje to lepiej zrobić( 2 strony )Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan202 Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 Jeszcze jest to kwestia organizacji,szczegóły można później omówić. Jak zbiorem więcej osób to można o tym pomyśleć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan202 Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 pomysł dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Fajnie, tylko co ten post robi na Głownym........ Moderator !!!!!!!! masz robotę............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Reeeeety kolejny pasjonat" z psudoambicjami. Wybacz. Nie lepiej Kolego dołączyć do jakiejś grupy (najlepiej znanej i renomowanej, by wiedzieć co i jak w tym temacie) a nie zakładać kolejną grupkę???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor7 Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Od czegoś trzeba zacząć, Teutonic. Nie dołuj od razu człowieka, bo nie masz takiego prawa. Pomyśl, może Ci się uda - skoro się już odzywasz - zaproponować bardziej konstruktywną radę. Tylko spróbuj ją sformułować w trochę mniej aroganckim tonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan202 Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 W Polsce owszem są renomowane grupy, jednak one też musieli od czegoś zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan202 Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 Jak jest napisane w tytule w moim mieście oraz w okolicy nie ma takiej grupy, od czegoś trzeba zacząć. Najpierw trzeba poznać co się krytykuje. Poczytaj o fabryce niemieckiej w Bolkowie,o mieście i dwóch zamkach:zamek Bolków orz Świny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 przepraszam a co ma fabryka do grup rekonstrukcyjnych??Czy odlegość od Wrocławia to taki kosmos że nie można dołączyć do grup wrocławskich? Niestety ale rekonstrukcja to drogie hobby i niezbyt popularne , nie sądze abyś znalazł chetnych na pełen oddział w okolicy.Grupe są albo wokół" większych miast albo ogólnopolskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.