obert8 Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Iwan ten brazik to toporek poszukaj na stronach archeologicznych kolega kopnal podobny pzdr fajny fant tylko nie chwal sie za bardzo archeolodzy by byli wku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Dzięki obert8. Igor Grożny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej18 Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Witaj kindzalNie chcesz może sie pozbyć kilku tych łódek ??pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2007 Ha ha ha. Kindzal to kolejna osoba co pod twoim domem wyryła coś ciekawego. Narazie ryją pod domem, - Zaniedługo przeniosą się na chate.Najwyzsza pora ,zebym uzyl bardziej przekonujacych argumentow .....A tam pare tych lodek moge sie pozbyc...niech strace ??? P.S. Panowie wezcie sie za kopanie i skonczcie to gadanie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bird_dog Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 Witam,jak napisał obert8, ten toporek z brązu jest bardzo stary,kiedyś wiele lat temu wykopałem prawie identyczny, zawiozłem go do muzeum archeologicznego w Gdańsku, wydatowali go na ok 1200 lat przed naszą erą, mocowane było to na dwóch trzonkach bo pierwotni nie potrafili wiercić otworów! pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 Jeszcze raz serdeczne dzięki.Fant jest zaje....., szukałem wokół transzei jakiś ciekawostek z okresu II wojny światowej,a znalazłem taki fancik. Miałbym jeszcze prośbe w identyfikacji tego medalu. Darz dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2007 Igor ty juz lepiej sie pakuj,bo za tydzien wyjazd !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 4 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2007 Kto wie co to za blaszka ?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Według mnie to chyba jakaś marka narzędziowa!Gdzieś mam podobną,jak znajdę to wkleję ci fotke!pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Pracownika LG :D hehehhe nie no nie moglem sie powstrzymac :D wybaczcie :Ppozdrawiam pol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Fanty z ostatnich dni : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Troszke drobnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 To lezalo w trawie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 A czemu tyle tych belgijskich guzików u nas? Też znalazłem taki w okolicach Piotrkowa Tryb, a poza tym widziałem gdzieś na forum inne, a buteleczka pierwsza liga jeszcze w tym kształcie nie widziałem. Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Ohooo cos grubego tu bedzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Haaa pokazala sie skrzynka,ciekawe czy cos w srodku bedzie!Sam sie dziwie ,ze tyle Belgow u nas bywalo;)A ta uteleczka" to pierwszowojenna manierka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Kurcze cos dziwna ta skrzynka???Ahaa to nie skrzynka,tylko piecyk:))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Sowiecki niesmiertelnik.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Niesmiertelnik,czy jakas zwykla narzedziowka?A moze blaszka do kluczy,napis :MB 39" ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Takie roznosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Nasze", 1939 rok ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Szkla tez sporo wyszlo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Calkiem fajne ksztalty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Jak dla mnie,to megahit" !Moja pierwsza Chinska,badz Japonska buteleczka.Czy ktorys z szanownych kolegow,juz trafil cos takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Takie cos: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.