Teutonic Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 Przepraszam, ale zrozumiałem, że chodzili wokół imprezy. Zresztę ten motyw powtarza się. Co do udziału tzw młodych" to tylko z udziałem lub nazwijmy to pod kontrolą rodziców. I tylko gdy wymaga tego scenariusz imprezy!!!! Np. ostatnio w rekonstrukcji szturmu Berlina nieodzowni. Natomiast zupełnie inną sprawą - do dyskusji - jest to co określił Kolega kregosłupem moralnym" u osoby dorosłej w tej sprawie. A to pozostawiam na razie bez kometarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henry99 Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 Właśnie mnie to zainteresowało, ponieważ przeglądając strony brytyjskie, widziałem coś takiego. Ale wiadomo, że u nich to zupełnie inna sprawa, dlatego byłem ciekaw czy u nas też można spotkać takich..uczestników rekonstrukcji. Ja osobiście jeszcze sie z niczym takim nie spotkałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.