Skocz do zawartości
  • 0

Czy widział któś takie cóś...?

dodo100

Pytanie

Napisano

Wykopałem takie Cóś co wygląda jak box na jakieś dysze.
Po dostaniu się do środka całkiem zgłupiałem...
Jakieś mosiężne korki o różnych średnicach i numerach.

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wykopałem takie Cóś co wygląda jak box na jakieś dysze.
Po dostaniu się do środka całkiem zgłupiałem...
Jakieś mosiężne korki o różnych średnicach i numerach.

Napisano

A najdziwniejsze wyszło z tej samej dziury!
Taki wiatraczek...
Czy ma to jakiś związek?
Czy czysty przypadek?
Kolega mi go uruchomił i fajnie mieli łopatkami ;)

Napisano
Bardzo interesująca enigma" i jestem ciekaw co wyniknie z tego wątku. Aby nie namieszać powiem tylko swoje zdanie: moim zdaniem oba przedmioty nie związane ze sobą. Wiatraczek 12V- więc napędzany z akumulatora samochodowego.
I jeszcze te niby dyszki". Czy kolega jest pewny że to są rzeczywiście dysze, czy to tylko taka nazwa, ze względu na podobieństwo do dysz?
Napisano
Witam!
ZENITH to znana marka gaznikow, tylko w jednym gazniku nie ma az tylu dysz! Wiem moze jakis spec od regulacji i naprawy gaznikow mial taki zestaw zapasowych!? Moge jedynie stwierdzic ze jest to bardzo profesjonalne przechowywanie tego typu czesci,gdyby nosil je w torbie to moglyby sie poobijac i uszkodzic ! A wiadomo, dyszki czyscimy wlosem :-)) albo tylko powietrzem dmuchamy, zadnych drutow i wiercenia! pozdro
Napisano
No i zagadka rozwiązana. A już myślałem że jakaś sensacyjka, a tu...zestaw naprawczy dysz, które majster nosił w torbie he,he.
A wiecie? W latach 80-tych (ubiegłego stulecia :-)) Była taka gierka, ale plastikowa z wciskanymi czterokolorowymi pionkami. Bardzo podobny układ. Ale to tylko tak na marginesie tego topicu. Pozdrawiam :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie