dect Napisano 9 Maj 2007 Autor Share Napisano 9 Maj 2007 http://www.national-geographic.pl/national3/index.jsp?place=Lead02&news_cat_id=695&news_id=1483&layout=2&forum_id=502&page=textW papierowym wydaniu (tylko przejrzalem) jest chyba wiecej niz na stronie i generalnie polecam. Wszystko fajnie, ale za publikacje srodkowego zdjecia w pierwszym rzedzie bym na miejscu wlascicielki pokoju chyba zabil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 a to dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 Może ma na to kwity .....?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 9 Maj 2007 Autor Share Napisano 9 Maj 2007 Bo to wg mnie raczej czesc kolekcji ktora sie nie powinno chwalic. Czy ma czy nie, nie wiem - moze sie sama wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 Nie mogę sobie poukładać, czy takie artykuły pomagają. Patrząc na to co znajdujemy, jest super i wszyscy są szczęśliwi. Jednak coraz bardziej górze" się to nie podoba. Ceny fantów rosną i ktoś chce wkońcu położyć na tym łapę. To tak ogólnie i obcykane. Nie chcę chodzić po stanowiskach archeo, ale mieć prawo wyjść po parę monet z dróżki?! Wychodząc z podziemia", są dwie opcje, albo zaakceptują(ze stosowną ustawą) albo zaczną tępić. Patrząc na takie fotki rysuję się nadzieja.Ps.Kruku daje radę! Ale Nysa to za daleko dla mnie:(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.