tomekk Napisano 7 Maj 2007 Autor Napisano 7 Maj 2007 Witam!Mam po dziadku taką trąbke, z jakiego jest ona okresu czy to wrzesień???nie ma ona ustnika , nie wie ktoś czy do takich trąbek można dokupić ustnik???Pozdrawiam tomekk
pokemon Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 Fachowcy od orzełków powiedzą Ci o którą wojenkę chodzi.
tomekk Napisano 7 Maj 2007 Autor Napisano 7 Maj 2007 Proszę fachowców niech ktoś zidentyfikuje ta trąbke.PozdrO
Maniek7_2006 Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 mnie to wyglada na wrześniową, tak sądze patrząc na orzełka.PozdrO
tomekk Napisano 7 Maj 2007 Autor Napisano 7 Maj 2007 Witam!Mam po dziadku taką trąbke, z jakiego jest ona okresu czy to wrzesień???nie ma ona ustnika , nie wie ktoś czy do takich trąbek można dokupić ustnik???Pozdrawiam tomekk
pokemon Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 Wygląda na przedwojenną. Dziadek nic nie opowiadał? No coś takiego! Ustnik trzeba dobrać, żeby było oryginalniej i w komplecie. Nawet tu na forum kiedyś kilku kolegó chwaliło się wykopaniem ustnika do trąbki :-)
Pytanie
tomekk
Witam!
Mam po dziadku taką trąbke, z jakiego jest ona okresu czy to wrzesień???
nie ma ona ustnika , nie wie ktoś czy do takich trąbek można dokupić ustnik???
Pozdrawiam
tomekk
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.