tomekk Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 Gratulacje, naprawdę super fanty, jak tak patrze na te zdjęcie to myślę , czy to takie wspaniałe tereny czy kopiesz dniami i nocami. Ciekawi mnie jak to jest.Tak czy siak jeszcze raz GratulujępozdrOtomekk
mmland Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 Apropo Arkadio tego trzeciego rzymka niby tego złotka.Wprawdzie ja nie jestem znawcą w tym temacie ale ta moneta wydaje mi się że to jest jakaś moneta Grecka a nie Rzymska.
maxim026 Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 kolego ARKADIO kolega mnie wcale tym nie zmartwi,wrencz przeciwnie aż miło popatrzeć na takie monetki no i na całokształt.POZDRAWIAm i zycze zebyś wykopał cały dzbanuszek takich moniakow.
zabor Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 Szczerze gratuluję -fanciory mają moc :)Pozdrawiam B.
ARKADIO.IE Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Napisano 3 Czerwiec 2008 Witam maxim026 nie to ,ze ja Cie chcialem zmartwic ,to taki zarcik byl.Ta mala to fakt jest greckapozdrawiam
ARKADIO.IE Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Napisano 4 Czerwiec 2008 WitamC.scope 1220xdp/ R-1 i Ex-sepozdrawiamps.gdzie dynamik nie sięgnie ,tam statyk da rade:)
mmland Napisano 4 Czerwiec 2008 Napisano 4 Czerwiec 2008 Arkadio znasz teren w naszych okolicach . Pozwolisz że Cię spytam co sądzisz na temat Skarbowej Górki bo chyba ją znasz
boberlium Napisano 4 Czerwiec 2008 Napisano 4 Czerwiec 2008 czaderskie monety !!! zwłaszcza to złota :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.