ARKADIO.IE Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Witam zapomnialem o tejpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Gratulacje, naprawdę super fanty, jak tak patrze na te zdjęcie to myślę , czy to takie wspaniałe tereny czy kopiesz dniami i nocami. Ciekawi mnie jak to jest.Tak czy siak jeszcze raz GratulujępozdrOtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmland Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Apropo Arkadio tego trzeciego rzymka niby tego złotka.Wprawdzie ja nie jestem znawcą w tym temacie ale ta moneta wydaje mi się że to jest jakaś moneta Grecka a nie Rzymska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 kolego ARKADIO kolega mnie wcale tym nie zmartwi,wrencz przeciwnie aż miło popatrzeć na takie monetki no i na całokształt.POZDRAWIAm i zycze zebyś wykopał cały dzbanuszek takich moniakow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Szczerze gratuluję -fanciory mają moc :)Pozdrawiam B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Witam maxim026 nie to ,ze ja Cie chcialem zmartwic ,to taki zarcik byl.Ta mala to fakt jest greckapozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2008 cdn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2008 o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2008 o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2008 ocdn jutropozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 a kolega z jakimm sprzentem pracuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2008 WitamC.scope 1220xdp/ R-1 i Ex-sepozdrawiamps.gdzie dynamik nie sięgnie ,tam statyk da rade:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmland Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Arkadio znasz teren w naszych okolicach . Pozwolisz że Cię spytam co sądzisz na temat Skarbowej Górki bo chyba ją znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberlium Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 czaderskie monety !!! zwłaszcza to złota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2008 CDN nastapil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2008 o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2008 o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.