bruner0 Napisano 4 Maj 2007 Autor Napisano 4 Maj 2007 Witam co to za moneta??? Mi wygląda na 10 groszy(takiego jest rozmiaru),ale jest tak wytarta że nic nie widać tylko jak by 0 troszke,i w jakich latach była bita.Czy jest coś warta? Czy tylko srebrny złom?
dominer Napisano 4 Maj 2007 Napisano 4 Maj 2007 Witam! w tym stanie nic nie warta. jest to 10 groszy polskich bite od 1816 do 1831. pozdrawiam
pokemon Napisano 4 Maj 2007 Napisano 4 Maj 2007 Nie wszyscy myślą tylko o handlu. Ja tam cieszę się z każdej znalezionej :-)
bruner0 Napisano 4 Maj 2007 Autor Napisano 4 Maj 2007 Ja też, tylko jak znajde w lepszym stanie to tego gorszego sie pozbywam,zupy na tym gotował nie będe :)
dominer Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 Ja tez nie sprzedaje monet, ale kolega bruner0 zadal pytanie o szacunkowa wartosc monety z tad moja rzeczowa odpowiedz o realna wartosc tego egzemplarza a wypowiedzi ze nie wszyscy mysla tylko o handlu sa nadinterpretacja mojego postu.. pozdrawiam
pokemon Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 Spokojnie dominer. Chodziło mi raczej że zawsze to srebro. A jak bruner0 się pozbywa, to proszę wysłać do mnie. Z chęcią przyjmę monetę :-)
dominer Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 Jestem jak najbardziej spokojny :) Ale przyznac musze ze wraki mnie srednio ciesza-to tak jakbym zlapal szczupaka ktory ma 20 cm niby szczupak ale jednak czegos mu brakuje :) pozdrawiam serdecznie pokemon :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.