okejos Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 przywiąż sie kolego do czołgu, i myśl!!! zanim napiszesz to nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Impreza świetna, niestety dużo przez ten tłum zobaczyć nie było można, ale to już nie wina organizatorów, którym gratuluję efektownego przedsięwzięcia :)Do muzeum `39 można było się dostać - korytarzami podziemnymi, potem po schodkach na górę :)Po walce wybrałem się na wycieczkę po starych kątach znanych z woja sprzed 10 lat (JW3775, może jest jakiś kompan z rocznika 96/97?). Przewodnikiem była bardzo miła Pani Przewodnik (pozdrawiam, jeśli czyta :) która zwróciła moją uwagę na pewien niuans. Mianowicie - widział ktoś w okolicy wóz bojowy straży pożarnej lub karetkę? Bo mi fakt bytności któregoś z nich umkł ;) Oczywiste, że T34 pali się trudniej niż tankietka, ale nie wszyscy są równie odważni jak ów tankista z gaśnicą.pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rso Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Witam. Było ekstra a tu próbka jak to się robi w Japoni chyba http://www.youtube.com/watch?v=ILK8JYm-dak&NR=1. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 pierwszego dnia karetka była na bank - sam widziałem. potem była robota więc nie wiem. a ładunki własnej roboty" to achtungi upozorowane na granaty trzonkowe M24. no ale kazdy widzi to, co chce zobaczyć :)pzdrBarnaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek69 Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Rso: ten filmik wyleczy z kompleksów każdą grupę rekonstrukcyjną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harnas Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 mało fotek z VS. Macie coś to zapodajcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rso Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Witam.Myśle że jak by ci panowie z kraju kwitnącej wiśni zobaczyli naszą rekonstrukcje w Modlinie to zazdrości popełnili by zbiorowe sepuku.Byłem i brałem udział i jestem zadowolony do zobaczenia za rok. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steffanos Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 w imieniu grupy hein" chciałem serdecznie podziękować organizatorom i uczestnikoma trochę fot tutaj:http://fotogalerie.pl/galeria/abramis41202 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otto33 Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 BUUUUUHAHAHAHAHA Adolf w wersji japonskiej jest zaje*****:D zwlaszcza z tą butelka wody mineralnej na filmikuplakac sie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Twardziele - jeden z japoncow ma i szturma i G43 na ramieniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 5 Maj 2007 Autor Share Napisano 5 Maj 2007 taki tam filmik z imrezy. próba pokazania 2 tasm po 45 min w 10 :D.http://www.youtube.com/watch?v=Aag2yOcTkEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 6 Maj 2007 Autor Share Napisano 6 Maj 2007 a tu uchwycona eksplozja za oknami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.