dect Napisano 3 Maj 2007 Autor Share Napisano 3 Maj 2007 http://www.liveleak.com/view?i=751_1177818439 - slow brak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Te Parabelki artleryjskie i morskie.... :ONiejeden by teraz pojechał na wycieczkę do Pakistanu :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 witam , fantastyczne miejsce , całkowity surreal , ci ludzie z tego żyją , w sumie lepiej by było gdyby film był bez żadnych komentarzy typu -this is pure evil i tak dalej ale miejsce robi wrażenie .Jeden z serii filmów nakręconych przez Michaela Pallina (ten z Monty Pythona) również jest nakręcony w Pakistanie i rzeczy które on tam pokazuje to hoho ...między innymi strzelający długopis za jakieś 15 dolarów .Tutaj gość sie podjarał bo my dali kałasznikowa ale tam na ścianach widać inne ciekawsze modele".Strzelnica jak dla baranów , podnieść lufe i walić w niebo ---jaki sens??? Taka ciekawostka , kumpel całkiem niedawno wrócił z Kambodży a tam atrakcje turystyczne tego typu jak: AK 47 + 30 naboji =20USD - pare kur jako tarcze wliczone w cene , 10 USD rzut granatem i co najlepsze za 200 dolców można sobie strzelić z rpg7 do krowy :)))) chore ale popularne.pozdrawiam.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 3 Maj 2007 Autor Share Napisano 3 Maj 2007 Kury i krowy jako tarcze? No faktycznie, rozrywka jako zywo... :(((A co do Pakistanu - mysle, ze bylbys tak samo podjarany jakbys mogl za pierwszym razem walic seriami niczym sie nie przejumujac. A jaki sens w takiej strzelnicy? Widocznie jaki kraj taka strzelnica, im sie podoba, ale ide o zaklad, ze maja ciekawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 :))) ja jestem podjarany jak oglądam ten filmik :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Na co im w Pakistanie strzelnice, strzelają przed siebie w góry i tyle :))Cóż inny świat, inna mentalność - nawet w snach nie mogę sobie tego wyobrazić w RP. Tu wiatrówek niektórych mieć nie wolno, tam PK pewnie pod poduszką.Raz po przejściu frontu, kilka chwil po tym to chyba tak było - tylko pewnie u nas ludzie wtedy mieli już po uszy widoków broni, i tylko partyzanci zbierali sprzęt.Ciekawe w jakim kierunku pójdzie ustawodawstwo, skoro nie będą karać za likwidację bandyty/przestępcy/złodzieja we własnym domu.A ja tam mówię, nie ma to jak Ludwikówka dziadka na ścianie i pałasz pruski w wersalce :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klucha 72 Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 U nas no cóż zostaje wiatrówka do tarczy, zawsze coś.Pozdro klucha 72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasnal Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Ja mam jeszcze paintballa z dobra lufa tez ladnie ciagnie:)pozdrawiam krasnal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.