zabi Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2007 Witam. Chciałbym sobie kupić tą manierkei mam w związku z tym kilka pytań:Oryginał? (kubek, pokrowiec, manierka)Warta tej ceny?i prosiłbym w ogóle o wszelkie rady i wskazówkiPozdrawiam i dziękujeTo nie jst reklama!!! Chce poprostu zasięgnąć wiedzy na temat tej manierki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2007 Jesze raz linkhttp://allegro.pl/item189615511_manierka_niemiecka_wczesna.htmlPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 Oj warta... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 Piękna - więc jak znam życie na 150 PLN się nie skończy, zwłaszcza, że podałeś link do aukcji - a na tym forum jest wielu zainteresowanych niemieckimi fantami w takim stanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johann Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 ostatnio podobna poszła za prawie 300 zł... a niebieska emaliowana za 530... ach te cenypozdrawiam, Johann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2007 Na pewno gut? Bo sam chce ją kupić:) Wiem że jestem upierdliwy ale w manierkach jestem kompletnie zielony i chce mieć pewność na 100%.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 Super gut, ale tak jak napisał Hindus - tym postem zmniejszyłeś swoje szanse o jakieś 40 % - chyba, że masz baaaardzo zasobny portfel :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperorr Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 w czehach robia ladne kopie chodza w cenach orginalow 70-160zeta, w cenie jak orginaly nawet kubki mozesz se dobrac do koloru. zobacz ebay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 Zajrzałem na ebay i nie znalazłem takowych, możesz zapodać jakiś link?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Również jestem ciekaw tych czeskich wynalazków...Dotąd widziałem pokrowce filcowe w przeliczeniu za 40zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 3 Maj 2007 Autor Share Napisano 3 Maj 2007 Dzięki wszystkim za odpowiedzi.Na forum Allegro powiedzieli mi że to składak i jest wart nie więcej jak 150 zł.Co o tym sądzicie?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Ja osobiście powiem ze to ładny fant ale do reko bym go nie założył. Opowiem wam pewną historię:Dwa lata temu miałem w grupie kolesia który zbierał już fanty masę czasu. Na pierwsze ćwiczenia wybrał sobie najładniejszą manierkę z kolekcji ponieważ miała piękne i wyglądające na mocne paski. Ot na pewno się nie pourywają i nie zgubi manierki tudzież kubka. Po przebiegnięciu pierwszych 50 metrów paski popękały w kilku miejscach a całość zwaliła się na dróżkę na przesiece. A przecież były takie śliczne i mocne...Wszystkim polującym na piękny okaz do reko dam dobrą radę: kupcie piękną aluminiową flaszkę z kubkiem i pokrowcem w takim stanie żebyście mogli z tego pić. A paski dajcie sobie dorobić. Bo to element który w czasie użytkowania ma kontakt z wodą i choćby były nie wiem jak ładne, nie wiem jak tłuściutkie, mięciutkie i zakonserwowane to nie mają już tej wytrzymałości co nowe i prawie na pewno przy pierwszej sprzyjającej okazji coś się urwie. No chyba że wybierzecie wersję z parcianymi paskami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.