zabi Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Napisano 28 Kwiecień 2007 Witam. Chciałbym sobie kupić tą manierkei mam w związku z tym kilka pytań:Oryginał? (kubek, pokrowiec, manierka)Warta tej ceny?i prosiłbym w ogóle o wszelkie rady i wskazówkiPozdrawiam i dziękujeTo nie jst reklama!!! Chce poprostu zasięgnąć wiedzy na temat tej manierki.
zabi Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Napisano 28 Kwiecień 2007 Jesze raz linkhttp://allegro.pl/item189615511_manierka_niemiecka_wczesna.htmlPozdrawiam
Hindus Napisano 28 Kwiecień 2007 Napisano 28 Kwiecień 2007 Piękna - więc jak znam życie na 150 PLN się nie skończy, zwłaszcza, że podałeś link do aukcji - a na tym forum jest wielu zainteresowanych niemieckimi fantami w takim stanie ;)
Johann Napisano 28 Kwiecień 2007 Napisano 28 Kwiecień 2007 ostatnio podobna poszła za prawie 300 zł... a niebieska emaliowana za 530... ach te cenypozdrawiam, Johann
zabi Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Napisano 28 Kwiecień 2007 Na pewno gut? Bo sam chce ją kupić:) Wiem że jestem upierdliwy ale w manierkach jestem kompletnie zielony i chce mieć pewność na 100%.Pozdrawiam
kiler p Napisano 28 Kwiecień 2007 Napisano 28 Kwiecień 2007 Super gut, ale tak jak napisał Hindus - tym postem zmniejszyłeś swoje szanse o jakieś 40 % - chyba, że masz baaaardzo zasobny portfel :P
imperorr Napisano 28 Kwiecień 2007 Napisano 28 Kwiecień 2007 w czehach robia ladne kopie chodza w cenach orginalow 70-160zeta, w cenie jak orginaly nawet kubki mozesz se dobrac do koloru. zobacz ebay
Horst Napisano 28 Kwiecień 2007 Napisano 28 Kwiecień 2007 Zajrzałem na ebay i nie znalazłem takowych, możesz zapodać jakiś link?Pozdrawiam
Stadler Napisano 29 Kwiecień 2007 Napisano 29 Kwiecień 2007 Również jestem ciekaw tych czeskich wynalazków...Dotąd widziałem pokrowce filcowe w przeliczeniu za 40zł...
zabi Napisano 3 Maj 2007 Autor Napisano 3 Maj 2007 Dzięki wszystkim za odpowiedzi.Na forum Allegro powiedzieli mi że to składak i jest wart nie więcej jak 150 zł.Co o tym sądzicie?Pozdrawiam
Vilkaloki Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Ja osobiście powiem ze to ładny fant ale do reko bym go nie założył. Opowiem wam pewną historię:Dwa lata temu miałem w grupie kolesia który zbierał już fanty masę czasu. Na pierwsze ćwiczenia wybrał sobie najładniejszą manierkę z kolekcji ponieważ miała piękne i wyglądające na mocne paski. Ot na pewno się nie pourywają i nie zgubi manierki tudzież kubka. Po przebiegnięciu pierwszych 50 metrów paski popękały w kilku miejscach a całość zwaliła się na dróżkę na przesiece. A przecież były takie śliczne i mocne...Wszystkim polującym na piękny okaz do reko dam dobrą radę: kupcie piękną aluminiową flaszkę z kubkiem i pokrowcem w takim stanie żebyście mogli z tego pić. A paski dajcie sobie dorobić. Bo to element który w czasie użytkowania ma kontakt z wodą i choćby były nie wiem jak ładne, nie wiem jak tłuściutkie, mięciutkie i zakonserwowane to nie mają już tej wytrzymałości co nowe i prawie na pewno przy pierwszej sprzyjającej okazji coś się urwie. No chyba że wybierzecie wersję z parcianymi paskami.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.