Skocz do zawartości

Jakie losy książki o Lubiążu?

czarny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Listopad rozwinął skrzydła, długie deszczowe wieczory, posiedziałby człowiek i poczytał cos ciekawego... Kiedy ukaże się książka o Lubiążu? Były juz zapowiedzi że w październiku.
Napisano
witam

od 2 dni ogladam material przed poslaniem go do druku. przegladaja go jeszcze inni by nie bylo literowek". poniewaz w tym tygodniu przekazemy material z ewentualnymi drobnymi poprawkami, zostanie on w nasteonym tygodniu oddany do drukarni.
my (autorzy) mieszkamy w warszawie, skald jest we wroclawiu :( stad czas skladu wydluzyl sie.

pozdr
robert_kudelski
  • 1 month later...
Napisano
Wnioski, zalazenia, skargi, petycje... prosze kirowac do: antasik@odkrywca-online.com
W listopadzie został przekazany material do druku.
Bez komentarza.

pozdr
robert_kudelski
Napisano
Kudi, czegoś nie rozumiem. Może coś Ci umknęło w przedświątecznej gorączce ale książka jest w sprzedaży już od tygodnia czasu w księgarni Odkrywcy. Od tygodnia wisi o tym informacja na głównej stronie Odkrywcy i na głównej stronie Księgarni. Mało tego sam parę dni temu prosiłeś mnie o przesłanie w formacie PDF okładki tej książki.

To jaki cel ma teraz ta akcja?

Na wszelki wypadek podam bezpośredni link to książki w księgarni.

http://www.ksiegarnia-odkrywcy.pl/opis.php?IDK=414
Napisano
Bocian poniewaz zapytales mnie wprost na forum a nie na priva to Ci odpowiem na forum.
Wirtualnie ksiazka jest w sprzedazy ale realnie jeszcze do wczoraj nie.
Wiec jaki jest cel mojej akcji"? Nie chcialem jej wywolywac ale poniewaz nie oszukuje ludzi i chce zeby moje slowa mialy zawsze wartosc to na pytanie musze odpowiedziec faktami. Czlowiek tytal wiec odpowiedzialem bo czuje sie odpowiedzialny za swoje wczesniejsze slowa.
Ja jako wspolautor do dnia dzisiejszego nie trzymalem informacji ze ksiazka jest wydrukowana. A poniewaz moje codzienne telefony do decydentow jej wydania nic nie wnosza wiec podalem (skadinad oficjalnego) maila do Jarka, ktory ja drukuje.
O okladke prosilem Cie bo chce zamiescic ja u siebie na stronie i dac jakis fragment z ksiazki. To tyle. Swoja droga okladka ktora dysponujesz jest nieaktualna (drobny detal zostal na niej zmieniony).

...tym razem Bocian moja akcja jest doinformowaniem a nie dezinformacja :)

pozdr
robert_kudelski
Napisano
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19198373

jutro kupie sobie nową , kto chce mieć , niech licytuje , mam nadzieje że księarnia Odkrywcy zniesie konkurencje , całość dochodu dla KRUKA
Napisano
Super ja wiem mniej niz wszyscy. genialne :)
a gdzie mozna kupic ksiazke w warszawie??

tez sobie kupie na gwiazdke :)

pozdr
robert_kudelski
Napisano
Bocianie,

nie wierz w słowo drukowane. To, ze ksiazka byla na witrynie Odkrywcy, to jedno, a czy byla w sprzedazy, to drugie. Ale podobno juz przeszla z bytu wirtualnego w materialny.
jotka
Napisano
past ! Gdzie kupiłes ksiazke.. we Wrocławiu !? - wczoraj obszedłem najszybsze" księgarnie, jeszcze nigdzie nie było !?
Napisano
dla zainteresowanych ..w Ossolienum juz niema, jedyne miejsce gdzie mozna kupic ksiązke ( wtorek ) to dworzec PKP. Krótko mówiąc - przed swiateczna" dystrybucja - kicha"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie