czarny Napisano 12 Listopad 2003 Autor Napisano 12 Listopad 2003 Listopad rozwinął skrzydła, długie deszczowe wieczory, posiedziałby człowiek i poczytał cos ciekawego... Kiedy ukaże się książka o Lubiążu? Były juz zapowiedzi że w październiku.
kudi Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 witamod 2 dni ogladam material przed poslaniem go do druku. przegladaja go jeszcze inni by nie bylo literowek". poniewaz w tym tygodniu przekazemy material z ewentualnymi drobnymi poprawkami, zostanie on w nasteonym tygodniu oddany do drukarni. my (autorzy) mieszkamy w warszawie, skald jest we wroclawiu :( stad czas skladu wydluzyl sie.pozdrrobert_kudelski
kudi Napisano 21 Grudzień 2003 Napisano 21 Grudzień 2003 Wnioski, zalazenia, skargi, petycje... prosze kirowac do: antasik@odkrywca-online.com W listopadzie został przekazany material do druku.Bez komentarza.pozdrrobert_kudelski
Bocian Napisano 21 Grudzień 2003 Napisano 21 Grudzień 2003 Kudi, czegoś nie rozumiem. Może coś Ci umknęło w przedświątecznej gorączce ale książka jest w sprzedaży już od tygodnia czasu w księgarni Odkrywcy. Od tygodnia wisi o tym informacja na głównej stronie Odkrywcy i na głównej stronie Księgarni. Mało tego sam parę dni temu prosiłeś mnie o przesłanie w formacie PDF okładki tej książki.To jaki cel ma teraz ta akcja? Na wszelki wypadek podam bezpośredni link to książki w księgarni.http://www.ksiegarnia-odkrywcy.pl/opis.php?IDK=414
kudi Napisano 21 Grudzień 2003 Napisano 21 Grudzień 2003 Bocian poniewaz zapytales mnie wprost na forum a nie na priva to Ci odpowiem na forum. Wirtualnie ksiazka jest w sprzedazy ale realnie jeszcze do wczoraj nie.Wiec jaki jest cel mojej akcji"? Nie chcialem jej wywolywac ale poniewaz nie oszukuje ludzi i chce zeby moje slowa mialy zawsze wartosc to na pytanie musze odpowiedziec faktami. Czlowiek tytal wiec odpowiedzialem bo czuje sie odpowiedzialny za swoje wczesniejsze slowa.Ja jako wspolautor do dnia dzisiejszego nie trzymalem informacji ze ksiazka jest wydrukowana. A poniewaz moje codzienne telefony do decydentow jej wydania nic nie wnosza wiec podalem (skadinad oficjalnego) maila do Jarka, ktory ja drukuje.O okladke prosilem Cie bo chce zamiescic ja u siebie na stronie i dac jakis fragment z ksiazki. To tyle. Swoja droga okladka ktora dysponujesz jest nieaktualna (drobny detal zostal na niej zmieniony)....tym razem Bocian moja akcja jest doinformowaniem a nie dezinformacja :)pozdrrobert_kudelski
past Napisano 21 Grudzień 2003 Napisano 21 Grudzień 2003 dziś kupiłem we Wrocławiu na razie tylko przejrzałem ale właśnie się biorę za czytanie
past Napisano 21 Grudzień 2003 Napisano 21 Grudzień 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19198373jutro kupie sobie nową , kto chce mieć , niech licytuje , mam nadzieje że księarnia Odkrywcy zniesie konkurencje , całość dochodu dla KRUKA
kudi Napisano 21 Grudzień 2003 Napisano 21 Grudzień 2003 Super ja wiem mniej niz wszyscy. genialne :)a gdzie mozna kupic ksiazke w warszawie??tez sobie kupie na gwiazdke :)pozdrrobert_kudelski
Gość Napisano 22 Grudzień 2003 Napisano 22 Grudzień 2003 Bocianie, nie wierz w słowo drukowane. To, ze ksiazka byla na witrynie Odkrywcy, to jedno, a czy byla w sprzedazy, to drugie. Ale podobno juz przeszla z bytu wirtualnego w materialny.jotka
pepe Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 past ! Gdzie kupiłes ksiazke.. we Wrocławiu !? - wczoraj obszedłem najszybsze" księgarnie, jeszcze nigdzie nie było !?
past Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 księgarnia Ossolineum na Rynku , koło sławetnego lodowiska
pepe Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 Past! Dzięki. To była jedyna do której nie chciało mi sie drałować ..he,he. Pzdr.
pepe Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 dla zainteresowanych ..w Ossolienum juz niema, jedyne miejsce gdzie mozna kupic ksiązke ( wtorek ) to dworzec PKP. Krótko mówiąc - przed swiateczna" dystrybucja - kicha"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.