krasnal Napisano 26 Kwiecień 2007 Autor Napisano 26 Kwiecień 2007 Witam Panowie, chce kupic dobry wykrywacz cena nie przekraczajaca 5 tys, co mozecie polecic? zastanawiam sie nad garrettem gti 2500 lub jakims minelabem, co sadzicie? Pozdrawiam krasnal
beaviso Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 http://odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=431906
krasnal Napisano 26 Kwiecień 2007 Autor Napisano 26 Kwiecień 2007 moze i jest tam cos podobnego ale ja chodze z wykrywaczem juz dosc dlugo, i doswiadczenie jakies mam, a ze to troche pieniedzy jednak jest to chcialem zapytac o porade i o opinie tych wykrywaczy co podalem powyzej, a w tamtym watku widzialem bylo o poczatkujacym a wiec troche sie mija z tematem ale dzieki:) mysle ze ktos pomozePozdrawiam krasnal
beaviso Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 Skoro zatem masz już spore doświadczenie, to jesteś zapewne w stanie sprecyzować kilka założeń naczelnych wobec swojego idealnego wykrywacza?
Heruss Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 Jak chcesz coś z górnej półki (tak zwanej) to kup Two Boxa i małego używanego Catpilar'a...napewno będziesz zadowolony..a tak serio to jakie masz doświadczenie"? Skoro pytasz się na forum co, kto może doradziać. Za 5 kafli możesz kupić wszystko (no może oprócz wynalazków rosyjskich)Pozdroheruss
krasnal Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Napisano 28 Kwiecień 2007 No wlasnie oto chodzi ze to jest 5 kafli i codziennie takich sum nie wydaje to wole posluchac innych ktorzy maja cos podobnego i moga cos doradzic a takie komentarze to mozecie sobie w buty wsadzic a pozniej sie okopac uzywanym caterpilarem;) jak nie chcesz pomoc to lepiej nic nie pisz,proste i logiczne pozdrawiam krasnal
Darek419 Napisano 28 Kwiecień 2007 Napisano 28 Kwiecień 2007 Witam.Ciężko cos tak rozsądnie doradzic.Na jakim sprzęcie ostatnio kopałeś.?
krasnal Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Napisano 28 Kwiecień 2007 Tez tak wlasnie sadze, ale caly czas mysle nad garrettem 2500 ale nie jestem do konca przekonany, a jak dotad to mam minelaba explorera ;)pozdrawiam krasnal
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.