Skocz do zawartości

Jaki wykrywacz?

krasnal

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam Panowie, chce kupic dobry wykrywacz cena nie przekraczajaca 5 tys, co mozecie polecic? zastanawiam sie nad garrettem gti 2500 lub jakims minelabem, co sadzicie?
Pozdrawiam krasnal
Napisano
moze i jest tam cos podobnego ale ja chodze z wykrywaczem juz dosc dlugo, i doswiadczenie jakies mam, a ze to troche pieniedzy jednak jest to chcialem zapytac o porade i o opinie tych wykrywaczy co podalem powyzej, a w tamtym watku widzialem bylo o poczatkujacym a wiec troche sie mija z tematem ale dzieki:) mysle ze ktos pomoze
Pozdrawiam krasnal
Napisano
Skoro zatem masz już spore doświadczenie, to jesteś zapewne w stanie sprecyzować kilka założeń naczelnych wobec swojego idealnego wykrywacza?
Napisano
Jak chcesz coś z górnej półki (tak zwanej) to kup Two Boxa i małego używanego Catpilar'a...napewno będziesz zadowolony..a tak serio to jakie masz doświadczenie"? Skoro pytasz się na forum co, kto może doradziać. Za 5 kafli możesz kupić wszystko (no może oprócz wynalazków rosyjskich)
Pozdro
heruss
Napisano
No wlasnie oto chodzi ze to jest 5 kafli i codziennie takich sum nie wydaje to wole posluchac innych ktorzy maja cos podobnego i moga cos doradzic a takie komentarze to mozecie sobie w buty wsadzic a pozniej sie okopac uzywanym caterpilarem;) jak nie chcesz pomoc to lepiej nic nie pisz,proste i logiczne
pozdrawiam krasnal
Napisano
Tez tak wlasnie sadze, ale caly czas mysle nad garrettem 2500 ale nie jestem do konca przekonany, a jak dotad to mam minelaba explorera ;)
pozdrawiam krasnal

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie