Skocz do zawartości

Grupa kalisko-ostrowska

Mariusz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam ponownie. Obiekt jest wolny - do środy muszę potwierdzić rezerwację w trybie pilnym proszę o zgłoszenia najlepiej na mój e-mail.
  • Odpowiedzi 129
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Powstało nowe forum dla grup choć nie dokładnie takie jak chciałem. Może zrobić się bałagan, bo oprócz nas grup jest więcej (i dobrze). Dlatego też warto byłoby naciskać Bociana o osobne forum dla każdej z zadeklarowanych grup. Póki co przenosimy się na nowe forum.
Mariusz
Napisano
tak Kaktus dzieki tez za maila:-( Do Mariusza jak ze srodą ? a w sumie tez sie to tyczy całej grupy Kalisko-Ostrowskiej wsrode spotkanie przy pifku w karczmie piwnej na Kosciuszki proponuje godz 19.00
Napisano
Witam. Czyli małe pijaństwo środowe - wchodzę. Do Omi30 nie pisałem wiem że padł ci serwer na sieci lokalnej i nie chciałem zawalić cię koraspandencją. KaktuS.
Napisano
Witam. Cisza jakaś okrutna zaległa na tym wątku - czyżby najbardziej rozmownym zaszkodziła wczorajsza cola...
A mówiłem piwo lepsze i kości nie rozpuszcza. KaktuS.
Napisano
Witam,
Trochę byłem zajęty w ubiegłym tygodniu, ale już jestem. Oczywiście jadę w sobotę. Prawdopodobnie pojedzie też Agnieszka, ale jak sądzę to już potwierdzi ona.
Czy w planach są jakieś wykopki?

Mariusz
Napisano
wykopki powiadasz ;-) przeciez to nielegalne kolego Mariuszu !!!!!!!! ale my lubimy łamac prawo wiec raczej tak i moze jakies ognisko na koniec przy kiełbasce? Oczywiscie jak na to pozwoli pogoda
Napisano
Cześć,
Na ognisko to chyba będzie za zimno. Ponadto drewno trzeba by zbierać zanim będzie ciemno. Z resztą nie wiem jakie zdanie ma reszta grupy? Ja się podporządkuję decyzji całej grupy.
Do Kaktusa. Możesz skontaktować się z Bartkiem, aby jechał z nami? Trzeba temat patronatu drążyć dalej.
Mariusz
Napisano
Państwo drodzy jest sprawa, że moja gwiazda chciała by się raz przejechać z nami a jak wiecie autkiem narazie nie dysponuje... :( Da się zrobić coś w związku z tym ? ;)
No oczywiście znów wyprawę udokumentujemy !! :)
Napisano
wiec panowie bedzie nas
1 Mariusz i Agnieszka
2 Luca + kobita
3 Kaktus
4 Buba + syn
5 Ja + syn + szwagier
6 Remek ?
wiec mamy 11 jak na razie ;-)
Napisano
Cześć,
Tak więc o której i gdzie się spotykamy w sobotę i jakie są plany? Biorąc pod uwagę przewidywaną pogodę, to długo na powietrzu nie wytrzymamy.

Kaktus, czy Bartek pojedzie?

Cicho tu jakoś....:)

Mariusz
Napisano
czesc
sobota 9 rano na statoil w ostrowie czekamy do 9.30 dzisiaj odezwał sie jeden kolega z odolanowa wiec bedzie nas wiecej ;-) tez bedzie z piszczałka;-)
Napisano
Witam panowie i panie gdzie się wybieracie w sobotę może by się załapać z wami Rembas pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie