KaktuS Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 Witam ponownie. Obiekt jest wolny - do środy muszę potwierdzić rezerwację w trybie pilnym proszę o zgłoszenia najlepiej na mój e-mail.
Mariusz Napisano 24 Listopad 2003 Autor Napisano 24 Listopad 2003 Kaktus wysłałem ci potwierdzenie. Ale jeszcze pytanko: ile za wynajem?Mariusz
KaktuS Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 Do Mariusz. Cenę podałem w re-mailu. Zainteresowanie widzę jak na razie słabe. KaktuS.
Mariusz Napisano 24 Listopad 2003 Autor Napisano 24 Listopad 2003 Powstało nowe forum dla grup choć nie dokładnie takie jak chciałem. Może zrobić się bałagan, bo oprócz nas grup jest więcej (i dobrze). Dlatego też warto byłoby naciskać Bociana o osobne forum dla każdej z zadeklarowanych grup. Póki co przenosimy się na nowe forum.Mariusz
omi30 Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 tak Kaktus dzieki tez za maila:-( Do Mariusza jak ze srodą ? a w sumie tez sie to tyczy całej grupy Kalisko-Ostrowskiej wsrode spotkanie przy pifku w karczmie piwnej na Kosciuszki proponuje godz 19.00
KaktuS Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 Witam. Czyli małe pijaństwo środowe - wchodzę. Do Omi30 nie pisałem wiem że padł ci serwer na sieci lokalnej i nie chciałem zawalić cię koraspandencją. KaktuS.
omi30 Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 ja przy coli a jak wy to nie wiem ;-) do jutra
Mariusz Napisano 25 Listopad 2003 Autor Napisano 25 Listopad 2003 Witam,No niestety ja też przy coli. Kaktus! Nie zostawiaj nas samych z tym świństwem! Dołącz do nas, nie pij piwa ;)Mariusz
KaktuS Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 Witam. Cisza jakaś okrutna zaległa na tym wątku - czyżby najbardziej rozmownym zaszkodziła wczorajsza cola...A mówiłem piwo lepsze i kości nie rozpuszcza. KaktuS.
omi30 Napisano 28 Listopad 2003 Napisano 28 Listopad 2003 panowie mam albumy Trojcy na nastepnym spotkaniu do przegladniecia
Piotr J. Bochyński Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 Jak jedziecie na Krotoszyn to możemy się spotkać, niestety będę wolny dopiero około 16, bo muszę zarabiać na chlebek.Jakby coś to mój nr telefonu: 606139331Pozdrawiam: Piotr J. Bochyński
Mariusz Napisano 1 Grudzień 2003 Autor Napisano 1 Grudzień 2003 Witam,Trochę byłem zajęty w ubiegłym tygodniu, ale już jestem. Oczywiście jadę w sobotę. Prawdopodobnie pojedzie też Agnieszka, ale jak sądzę to już potwierdzi ona.Czy w planach są jakieś wykopki?Mariusz
omi30 Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 wykopki powiadasz ;-) przeciez to nielegalne kolego Mariuszu !!!!!!!! ale my lubimy łamac prawo wiec raczej tak i moze jakies ognisko na koniec przy kiełbasce? Oczywiscie jak na to pozwoli pogoda
Mariusz Napisano 2 Grudzień 2003 Autor Napisano 2 Grudzień 2003 Cześć,Na ognisko to chyba będzie za zimno. Ponadto drewno trzeba by zbierać zanim będzie ciemno. Z resztą nie wiem jakie zdanie ma reszta grupy? Ja się podporządkuję decyzji całej grupy.Do Kaktusa. Możesz skontaktować się z Bartkiem, aby jechał z nami? Trzeba temat patronatu drążyć dalej.Mariusz
Luca Napisano 2 Grudzień 2003 Napisano 2 Grudzień 2003 Państwo drodzy jest sprawa, że moja gwiazda chciała by się raz przejechać z nami a jak wiecie autkiem narazie nie dysponuje... :( Da się zrobić coś w związku z tym ? ;)No oczywiście znów wyprawę udokumentujemy !! :)
Mariusz Napisano 2 Grudzień 2003 Autor Napisano 2 Grudzień 2003 Luca, nie ma sprawy ja będę miał miejsce.Mariusz
omi30 Napisano 2 Grudzień 2003 Napisano 2 Grudzień 2003 wiec panowie bedzie nas 1 Mariusz i Agnieszka2 Luca + kobita3 Kaktus4 Buba + syn5 Ja + syn + szwagier6 Remek ?wiec mamy 11 jak na razie ;-)
Mariusz Napisano 4 Grudzień 2003 Autor Napisano 4 Grudzień 2003 Cześć,Tak więc o której i gdzie się spotykamy w sobotę i jakie są plany? Biorąc pod uwagę przewidywaną pogodę, to długo na powietrzu nie wytrzymamy. Kaktus, czy Bartek pojedzie?Cicho tu jakoś....:)Mariusz
omi30 Napisano 4 Grudzień 2003 Napisano 4 Grudzień 2003 czesc sobota 9 rano na statoil w ostrowie czekamy do 9.30 dzisiaj odezwał sie jeden kolega z odolanowa wiec bedzie nas wiecej ;-) tez bedzie z piszczałka;-)
Gość Napisano 4 Grudzień 2003 Napisano 4 Grudzień 2003 Witam panowie i panie gdzie się wybieracie w sobotę może by się załapać z wami Rembas pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.