farby Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Napisano 24 Kwiecień 2007 WitamJestem dosyc nowy w temacie rekonstrukcji w polsce, ostatnie 23 lata mieszkalem na zachodzie i tam bylem w roznych grupach rekonstrukcji.Moje pytania:1)Czy w polsce istnieje grupa rekonstrukcji(nie stowarzyszenie) co otwarza kawalerie IIRP?2)Czy istnieje stowarzyszenie co powaznie otwarza kawalerie IIRP, chodzi mi dokladnie o takich ludzi co nie ubieraja mundurow KWB tylko repliki, nie nosza orzelkow na helmach i podchodza powaznie i autentycznie do tego.Jesli tak czy moge prosic o jakis namiar na taka grupe?
jazlowiak Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 Jest parę takich grup, ale musisz jeździć konno, żeby się do nich dostać - polecam 2 p.uł.
farby Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Napisano 24 Kwiecień 2007 Witam JazlowiakDzieki za odpowiedz. Konno jezdze i mam tez wiekszosc mundurow i uporzadzenia. Czy moglbys podac jakis namiar na te grupe, email lub moze telefon. Moj email airdigger@gmail.com
atyl Napisano 25 Kwiecień 2007 Napisano 25 Kwiecień 2007 Stowarzyszenie Ułanów Grochowskich im. gen. J. Dwernickiegoobecne miejsce postoju Podkowa Leśna k/Warszawymożesz pisac do mnie na atyl@poczta.fm
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.