farby Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2007 WitamJestem dosyc nowy w temacie rekonstrukcji w polsce, ostatnie 23 lata mieszkalem na zachodzie i tam bylem w roznych grupach rekonstrukcji.Moje pytania:1)Czy w polsce istnieje grupa rekonstrukcji(nie stowarzyszenie) co otwarza kawalerie IIRP?2)Czy istnieje stowarzyszenie co powaznie otwarza kawalerie IIRP, chodzi mi dokladnie o takich ludzi co nie ubieraja mundurow KWB tylko repliki, nie nosza orzelkow na helmach i podchodza powaznie i autentycznie do tego.Jesli tak czy moge prosic o jakis namiar na taka grupe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 Jest parę takich grup, ale musisz jeździć konno, żeby się do nich dostać - polecam 2 p.uł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farby Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2007 Witam JazlowiakDzieki za odpowiedz. Konno jezdze i mam tez wiekszosc mundurow i uporzadzenia. Czy moglbys podac jakis namiar na te grupe, email lub moze telefon. Moj email airdigger@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atyl Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 Stowarzyszenie Ułanów Grochowskich im. gen. J. Dwernickiegoobecne miejsce postoju Podkowa Leśna k/Warszawymożesz pisac do mnie na atyl@poczta.fm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.