ZUBIKED Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Napisano 24 Kwiecień 2007 Witam !!! Mam co prawda swoje podejrzenia ale wole rade znawców Podziałka na trzy sektory- WP- 98- 21nie oczyszczony dokładnie ponieważ jak sie zorientowalem to zaprzestałem agresywnego czyszczenia.Pozdrawiam
MK Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 Wytwórnia Poznańska, 1921 rok, do Mausera 98 - rzadkie bicie!Pozdrawiam
ZUBIKED Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Napisano 24 Kwiecień 2007 Dzieki Tak taz myslałem ale musiałm sie upewnić Teraz pytania : jak ją oczyścić by zachowac charakrerystyczne cechy - bez brutalnych metod.
MK Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 Polecam tarczę filcowa do szlifierki (biały filc a nie szary!!!) i użycie pasty polerskiej, ewentualnie wcześniej kąpiel 1-2 minuty w elektrolicie. Będzie błysk.
ZUBIKED Napisano 25 Kwiecień 2007 Autor Napisano 25 Kwiecień 2007 A jak pozbyć się rdzy (resztki łudki)przytwierdzona jest naprawdę mocno.I o jakim elektolicie mowa takim z akumulatora?Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
Pytanie
ZUBIKED
Witam !!!
Mam co prawda swoje podejrzenia ale wole rade znawców
Podziałka na trzy sektory
- WP
- 98
- 21
nie oczyszczony dokładnie ponieważ jak sie zorientowalem to zaprzestałem agresywnego czyszczenia.
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.