kiler p Napisano 30 Kwiecień 2007 Share Napisano 30 Kwiecień 2007 Tak Leowawa, śliczne, ale w ich dłoniach to chyba nie Springfieldy ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leowawa Napisano 30 Kwiecień 2007 Share Napisano 30 Kwiecień 2007 Zgadza się, dwa Mauzery oraz Thompson. Zdjęcie super i rewelacyjne tło aż mi ciarki po plecach przeszły. Nic tylko podnieść ręce i poddać się :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_101 Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 I jeszcze trochę zdjęć z tej imprezy:http://www.photo.reenacting.eu/v/AD1918_IIWS/dni_ulana_07_001/m_szewczyk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_101 Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 Johann napisz do mnie na mój mail (nie masz w profilu adresu mailowego), to podam Ci adres do autora fotek ze Zlotu tak jak prosiłeś.pozdrawiammarian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.