nitam Napisano 21 Kwiecień 2007 Autor Napisano 21 Kwiecień 2007 Witam serdecznie,w starych postach tego forum zauważyłam interesujący mnie post stifza z 2006 r. nt. Szkoły Podchorążych Piechoty. Wspominał on tam, iz istnieje Koło Przyjaciół SPP które wydaje Rzeczpospolitę Podchorążacką". Czy ktoś z Was ma namiary na to Koło ? Nie mogę nic na ten temat niestety znaleźć w necie. Będę bardzo zobowiązana za Waszą pomoc.
kolekcj Napisano 23 Kwiecień 2007 Napisano 23 Kwiecień 2007 Koło chyba zeszło do podziemia. Mam szereg numerów tego pisemka. Na żadnym nie ma adresu koła. Adresu tego nie ma też na książce o szkole wydanej przez koło.
stifz Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 Witam.Siedziba Stowarzyszenia znajduje się w Ostrowi Mazowieckiej. Kontaktowałem się kiedyś z nimi listownie.Jak znajdę w domu adres to podeślę.Z tego co pamiętam jako prenumerator Podchorążaka nadawcą jest Urząd Miasta Ostrów Maz.PozdrawiamStifz
JD Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 Periodyk Rzeczpospolita Podchorążacka wydawany staraniem Koła Przyjaciół Szkoły Podchorążych Piechoty przy współpracy Dowództwa Garnizonu Ostrów Mazowiecka-Komorowo. Adres Koło Przyjaciół S.P.P. 07-300 Ostrów Mazowiecka Skr. pocz.13J.D.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.