krzychu330 Napisano 17 Kwiecień 2007 Autor Napisano 17 Kwiecień 2007 Proszę o pomoc czy ktoś słyszał o podrasowaniu tego wykrywacza w jaki sposób można zwiększyć osiągi lub jakie ustawienie jest najlepsze i ciekawostki na jego temat proszę o posty!!!
karpik Napisano 17 Kwiecień 2007 Napisano 17 Kwiecień 2007 Nie jest to przecież samoróba. Firma optymalnie ustawiła sprzęt. Kombinowanie może zniszczyć pikaczu. Chcesz poprawiać działające;)? Specjalnych ustawień nie ma, a ciekawostek jest mało- kop wszystko co Ci pokaże w jewelery. Proscan też nie zajmuje się tuningiem firmówek(dla mas, szkoda;)Pozdro.
krzychu330 Napisano 17 Kwiecień 2007 Autor Napisano 17 Kwiecień 2007 Mój kolega ma wzmocnionego ace 250 kopiemy razem i wyciąga zdecydowanie więcej monetek niż ja jakiś znajomy elektronik wstawił mu scalaka muszę się z nim skontaktować też przerobię to jest sprawdzone i warto!!!
PUMA1 Napisano 17 Kwiecień 2007 Napisano 17 Kwiecień 2007 O ciekawe wstawił calaka . Ciekawe o ile % zwiększyły się zasięgi.
krzychu330 Napisano 17 Kwiecień 2007 Autor Napisano 17 Kwiecień 2007 Fakt jest taki że wyciąga więcej niż ja może ma większą wprawę ale scalaka ma wlutowanego jest czulszy muszę zrobić z nim testy głębokości to jeszcze napiszę
Spiderski Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 Hehe super fajne !!!!!wlutował scalaka do ACE jak tam wszystko jest w technologi chyba SMD, hehehehehe
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.