janek_toruń Napisano 8 Listopad 2003 Autor Share Napisano 8 Listopad 2003 Witam serdecznie .Od czego ten pokrowiec , zastanawiam się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 8 Listopad 2003 Autor Share Napisano 8 Listopad 2003 o jeszcze tu pokrowce widać, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 8 Listopad 2003 Autor Share Napisano 8 Listopad 2003 O i czubek wydrążony od środka , stożekowato.Ten złom to tak wygląda miejsce które odkryłem i póżniej pokazałem jednemu kopaczowi i zaczęli jeździć łosie i robić borute, a w 93 było tam dziko i pięknie i sprzętu mase, pociski na wierzchu poukładane, skrzynki alu od mg, i mase innych , stanowiska haubic wszystko tylko dział nie było, doznałem szoku jak to znalazłem a teraz to widac jak jest, kupa dziur i złomu na wierzchuPozdrawiam serdecznie dziś miałem wycieczkę na stare śmieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 Pojemniki te mogą być od amunicji do 7,5 cm PaK-a 40.Ja przynajmniej mam takie do PaK-a ,bodajże do naboju z pociskiem Pz.Gr.40 (?).pzdrbjar_1P.S.-Ale są też niższe - od czego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 8 Listopad 2003 Autor Share Napisano 8 Listopad 2003 Bjar dzięki. A ten czubek jak podpowiedział Landminer ... to wygląda jak przejściowy stożek do ppanernego pocisku - najpierw jest pocisk, potem przylutowane toto i na końcu kołpak balistyczny z blachy. Ten przejściowy słyży do kruszenia dodatkowych pancerzy i osłon znajdujących się przed pancerzem"już jak bliziutko - danke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 8 Listopad 2003 Autor Share Napisano 8 Listopad 2003 oooooooo a tam tak ładnie jest , a potem wjechały swinki ryjki ale nie wile pomyślały i zagnieździły się tylko w jednym fyrtelku, Taka ta przyroda majestatyczna , niewzruszona a ziemia jest przesiąknięta krwią zginęłło tam przeszło 5000 żołnierzy,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
janek_toruń
Witam serdecznie .
Od czego ten pokrowiec , zastanawiam się .
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.