piochu Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Napisano 12 Kwiecień 2007 witam może podzielicie się waszymi doświadczeniami gdzie szukacie monet ja znajduje w różnych miejscach np na polach drogach no i mam jedno sprawdzone miejsce stare miasto które zostało przeniesione w inne miejsce z powodu częstych powodzi pozdrawiam wszystkich cześć
pokemon Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 Temat był parę razy wałkowany. To gdzie jest to twoje stare miasto? :-)
milbas Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 Pola - w zasadzie wszystkie, ale najlepiej w poblizu starych wiosek lub miasteczek.PozdrawiamMILBASPs. - wczoraj byłem na polu - o którym sadziłem, że to kompletna nędza - piachy, po horyzont żadnego domu (ale przynajmniej spokój :-), - efekt 7 monetek + 2 guziki + parę dupereli polnych - w 1,5 godziny. No byłem w szoku.
piochu Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Napisano 12 Kwiecień 2007 a słyszałeś o świeciu n/w całe miasto zostało przeniesione na wysoki brzeg
Klucha 72 Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Tak w Świeciu największą atracją jest chyba szpital psychiatryczny:)Pozdro Klucha 72
banderas Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 witam. w świeciu jeszcze nie kopałem , chętnie tam bym ruszył glebe szpadlem . przeniesione miasto - już tam jestem myślami. pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.