Skocz do zawartości

Pizdzika bede miał :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Własnie zadzwonił do mnie pweien Pan i powiedział ze sprzeda swojego Komarka bo mu kasa potrzebna a wczesniej zapierał sie ze nie sprzeda(typowy scenarjusz kupna czegoś od chłopa), niby nic powiecie ale to nie byla jeki Komar ale Komar Sport , ma orgnalny lakier , kalkomanie, rocznik 74 jak pamietam... Różnica miedzy zwykłym Komarem a tym to inna kanapa zbiornik i kierownica... Brak jedynie osłon gaznika i wstawione amorki tylne od WSK...

identyczny jak na fotce z instrukcji obsługi :)

http://www.brzozuch.internetdsl.pl/jacomoto/komar2360.1.html
Napisano
ale to nie byla jeki Komar ale Komar Sport , ma orgnalny lakier , kalkomanie, rocznik 74 jak pamietam... Różnica miedzy zwykłym Komarem a tym to inna kanapa zbiornik i kierownica... Brak jedynie osłon gaznika i wstawione amorki tylne od WSK..."

normalnie cud maszyna, tylko tak się nim nie podniecaj za bardzo i nie przepłać bo jak skończysz 15 lat to on już nie będzie dla Ciebie taki fajny. żeby przynajmniej jakaś wfm-ka czy shl-ka ale komarek...

równie dobrze rower z reala za 50 lat też będzie unikatem
Napisano
Bardzo fajny sprzęcik, Gratuluję trafienia. To naprawdę rodzyneczek i w dodatku weteran w 100% także nie rozumiem komentarzy kolegów powyżej. Jeszcze raz Gratuluje i Pozdrawiam.
Napisano
Get your motor runnin',
Head out on the highway.
We're lookin' for adventure,
Or whatever comes our way.
I know we're gonna make it happen,
Meet the world in a love embrace.

BORN TO BE WILD.

Chwyć wiatr we włosy i naprzód ku nowej przygodzie ;-)

W Polsce jak to w Polsce - jaki Hajłej taki Harlej ....

Pozdro !
Napisano
Mauser ale ty trudny człowiek jestes i jakis taki nie w sosie...

A Pan Arek_BMW wie o co chodzi i rozumie radość moja, weteran to weteran, trudno ze Komar ale widac jaki...
Mi sie morda cieszy bardzo...

Ps. 15 latek dawno skonczyłem...
  • 2 weeks later...
Napisano
a według Was ile można krzyczeć za fiata 126p z 83r.100% orginał lakier jak z fabryki 9000 km przebiegu udokumentowane
dla zaintersowanych wstawię foty
obecnie przechowywany w super warunkach
Napisano
Nie śmiejcie się z chlopaka, to przeciez nasza chistoria, za kilka lat ze świeca będziecie szukac komara.
ja jak bym mial mozliwośc też bym kupił do swojej malej kolekcji:).
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie