Sylwester/Fidest Napisano 11 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Własnie zadzwonił do mnie pweien Pan i powiedział ze sprzeda swojego Komarka bo mu kasa potrzebna a wczesniej zapierał sie ze nie sprzeda(typowy scenarjusz kupna czegoś od chłopa), niby nic powiecie ale to nie byla jeki Komar ale Komar Sport , ma orgnalny lakier , kalkomanie, rocznik 74 jak pamietam... Różnica miedzy zwykłym Komarem a tym to inna kanapa zbiornik i kierownica... Brak jedynie osłon gaznika i wstawione amorki tylne od WSK...identyczny jak na fotce z instrukcji obsługi :)http://www.brzozuch.internetdsl.pl/jacomoto/komar2360.1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 no chyba nie to forum:), jakbyś miał mieć zundappa czego Tobie i Wszystkim Kolegom z forum, no i sobie:P życze to zamieszczaj:)PozdrOPS. ale fajny taki komarek:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwester/Fidest Napisano 11 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2007 wiesz taki Komarek to raczej tez unikacik :) a za 20 lat to bedzie rarytasik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 ale to nie byla jeki Komar ale Komar Sport , ma orgnalny lakier , kalkomanie, rocznik 74 jak pamietam... Różnica miedzy zwykłym Komarem a tym to inna kanapa zbiornik i kierownica... Brak jedynie osłon gaznika i wstawione amorki tylne od WSK..."normalnie cud maszyna, tylko tak się nim nie podniecaj za bardzo i nie przepłać bo jak skończysz 15 lat to on już nie będzie dla Ciebie taki fajny. żeby przynajmniej jakaś wfm-ka czy shl-ka ale komarek...równie dobrze rower z reala za 50 lat też będzie unikatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Bardzo fajny sprzęcik, Gratuluję trafienia. To naprawdę rodzyneczek i w dodatku weteran w 100% także nie rozumiem komentarzy kolegów powyżej. Jeszcze raz Gratuluje i Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Get your motor runnin',Head out on the highway.We're lookin' for adventure,Or whatever comes our way.I know we're gonna make it happen,Meet the world in a love embrace.BORN TO BE WILD.Chwyć wiatr we włosy i naprzód ku nowej przygodzie ;-) W Polsce jak to w Polsce - jaki Hajłej taki Harlej ....Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwester/Fidest Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Mauser ale ty trudny człowiek jestes i jakis taki nie w sosie...A Pan Arek_BMW wie o co chodzi i rozumie radość moja, weteran to weteran, trudno ze Komar ale widac jaki...Mi sie morda cieszy bardzo...Ps. 15 latek dawno skonczyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 ee może dlatego że wczoraj miałem zły dzieńa z tymi rodzyneczkami co piszą to raczej traktuj to z ironią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 a zauważyliście na fotce jakie panny na niego można wyrwać" hehehe nic tylko pozazdrościć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis 35 Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 Będziesz miał czym jeździć kopać :)hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1szybki Napisano 22 Kwiecień 2007 Share Napisano 22 Kwiecień 2007 a według Was ile można krzyczeć za fiata 126p z 83r.100% orginał lakier jak z fabryki 9000 km przebiegu udokumentowanedla zaintersowanych wstawię fotyobecnie przechowywany w super warunkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 Nie śmiejcie się z chlopaka, to przeciez nasza chistoria, za kilka lat ze świeca będziecie szukac komara.ja jak bym mial mozliwośc też bym kupił do swojej malej kolekcji:).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.