Gość Napisano 8 Listopad 2003 Napisano 8 Listopad 2003 Gdzie mam wejść (w jaki dział) na ebayu żeby znaleźć broń-w militaria??? Szukałem i nie ma! Pomocy! Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam.
Gość Napisano 8 Listopad 2003 Napisano 8 Listopad 2003 Żadnej, chciałem tylko pocieszyć oko:) Odpowie mi ktoś?pozdrawiam
wolff Napisano 8 Listopad 2003 Napisano 8 Listopad 2003 to dlaczego nie wpiszesz w wyszukiwarce np.mauser i nie poszukasz. ja tak kiedyś znalazłem fajne rysunki techniczne do mausera.
Gość Napisano 8 Listopad 2003 Napisano 8 Listopad 2003 Bo ja nie chcę rys. techn. tylko popatrzeć na zdjęcia.pozdrawiam
wolff Napisano 8 Listopad 2003 Napisano 8 Listopad 2003 wejdz na post wszystko na temat Mosina" jest tam link do strony o Mosinie tam jest trochę zdięć
KacperW. Napisano 8 Listopad 2003 Napisano 8 Listopad 2003 Wchodzisz w kategorie tam collectibles a w nich są militaria jak już jesteś w militaria to wybierasz z boku okres i już.pozdrawiam
polsmol Napisano 8 Listopad 2003 Napisano 8 Listopad 2003 Na Ebay-u nie ma działu roń" bo jej sprzedawanie jest niezgodne z regulaminem Ebay. Można tam kupić tylko te części broni które w świetle amerykańskiego prawa nie są bronią. Czasami zdarzają się też egzemplaże zdezaktywowane.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.