Skocz do zawartości

KOSZALIN vol. X

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 238
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Chwała,

tak to raczej jasne - wszystkie drogi prowadzą do... ładnych ptaków skrywających krzyże hi hi

L. co się stało - buntowniku - czyżbyś nie chciał oglądać naszych fizis? umawiałeś się na piątkowe popołudnie i...Wobec takiego afrontu hi hi - mam pytanie - jedziesz do G.B. na Zlot? Jak narazie jest nas czterech chętnych na dwudniowy wypad.

Bywajcie - M.

Wojna, w piątek się nie wyrobiłem. Kiedy rozmawiałem z derK wracałem ze Szczecina. Zanim dotarłem do domu to Wy już dawno w terenie byliście.
Co do zlotu, to jeśli nie wyjadę na weekend to jadę z Wami.
Pozdrawiam L.

Witam.Bylem wczoraj w pewnym uroczym lesie, na trasie Koszalin -Darłowo.Wziąlem przewodnika ktory zna ten las.Pierwsze okopy-dupa ani jednego sygnalu.Drugie okopy-tylko klin do drzewa.Lekko zrezygnowany juz mialem chowac wykrywke bo dzien sie konczyl,ale skoczylismy jeszcze w jedno miejsce:)i mile zaskoczenie.3fenisie kolejno 40,41,42 rok.Jakas kulka olowiana,i kilka pierdol-a teren piekny:)Ze nie bylo czasu to pochodzilo sie po lebkach,ale mam zamiar wrocic za tydzien.Oczywiscieznalazlem tez kilka niewypałów ale te czym predzej zakopalem z powrotem jeszcze glebiej...Dziwna rzecz...znalezlismy wielki dolek o wymiarach(nie pomyslalem zeby zdjecie zrobic:( )okolo 100 na 60 i glebokosci moze 6o cm.Nic by w tym dziwnego nie bylo gdyby nie fakt ze brakowalo w nim ziemi,tzn.byl zasypany ale ale nie do konca.Znczy sie musial ktos cos poteznego wytargac.Moj przewodnik powiedzial ze juz drugi raz natknal sie na cos takiego w tym lesie i nie ma pojecia co to moze byc.Wieczorkiem podesle zdjecia moich fancikow(moze nie imponujacych)ale rokujacych na przyszlosc :))))Od razu prosilbym o id pewnych fantow,zeby mozna bylo ustalic co sie rozgrywalo na tym terenie...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie