camene Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 Nie mam kobiety,ale liczę,że może jakąs Helgę z czasem sobie wykopię he,he.Napewno nie będzie zbyt rozmowna :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 Witam Szanownych Panów.Dzis wybrałem się na mały spacer(niestety pogoda wypędziła mnie z lasu do domu),a oto jego skromne efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 Ptaszek był złożony w kostę.W środku znajdował się krzyż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 Potraficie coś powiedziec o tym orle?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 Pruski orzeł z pickelhauby i już wszyscy wiedzą gdzie byłeś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 30 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2007 Chwała,tak to raczej jasne - wszystkie drogi prowadzą do... ładnych ptaków skrywających krzyże hi hiL. co się stało - buntowniku - czyżbyś nie chciał oglądać naszych fizis? umawiałeś się na piątkowe popołudnie i...Wobec takiego afrontu hi hi - mam pytanie - jedziesz do G.B. na Zlot? Jak narazie jest nas czterech chętnych na dwudniowy wypad.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 Wojna, w piątek się nie wyrobiłem. Kiedy rozmawiałem z derK wracałem ze Szczecina. Zanim dotarłem do domu to Wy już dawno w terenie byliście. Co do zlotu, to jeśli nie wyjadę na weekend to jadę z Wami.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 Witam.Bylem wczoraj w pewnym uroczym lesie, na trasie Koszalin -Darłowo.Wziąlem przewodnika ktory zna ten las.Pierwsze okopy-dupa ani jednego sygnalu.Drugie okopy-tylko klin do drzewa.Lekko zrezygnowany juz mialem chowac wykrywke bo dzien sie konczyl,ale skoczylismy jeszcze w jedno miejsce:)i mile zaskoczenie.3fenisie kolejno 40,41,42 rok.Jakas kulka olowiana,i kilka pierdol-a teren piekny:)Ze nie bylo czasu to pochodzilo sie po lebkach,ale mam zamiar wrocic za tydzien.Oczywiscieznalazlem tez kilka niewypałów ale te czym predzej zakopalem z powrotem jeszcze glebiej...Dziwna rzecz...znalezlismy wielki dolek o wymiarach(nie pomyslalem zeby zdjecie zrobic:( )okolo 100 na 60 i glebokosci moze 6o cm.Nic by w tym dziwnego nie bylo gdyby nie fakt ze brakowalo w nim ziemi,tzn.byl zasypany ale ale nie do konca.Znczy sie musial ktos cos poteznego wytargac.Moj przewodnik powiedzial ze juz drugi raz natknal sie na cos takiego w tym lesie i nie ma pojecia co to moze byc.Wieczorkiem podesle zdjecia moich fancikow(moze nie imponujacych)ale rokujacych na przyszlosc :))))Od razu prosilbym o id pewnych fantow,zeby mozna bylo ustalic co sie rozgrywalo na tym terenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 http://www.odkrywca.pl/kule-i-guzik-,489336.html#489336 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fcb7610358241093.htmlmonetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 nie wiem co to za pocisk,wolalem nie dotykac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 inne ujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 rzut z gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 i z wygladu cos mniej grozngo,jednakze zostalo na miejscu :)tzn. zakopane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 takie cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 Camene: piękny orzełek, a krzyżyk do niego jeszcze lepszy. Szczerze zazdroszcze. Tutaj coś o nim napisali: http://www.kaisersbunker.com/hp/hp4a.htmpozdr.Zaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Na początku było trochę grzybów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Pózniej trochę innych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 i zaczeły się monetki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Znalazlem jeszcze 2 feningi z 1864 w stanie niemal agonalnym.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Witam!Dzisiaj byłem nad Naszym Polskim Morzem w Mielnie. Uzbierało się 39,27 zł, sreberko (pierścionek), kolczyk niestety szajsmetal. I to by było na tyle.....A jak u was się zapowiada już w sumie połowa weekendu?pozdrawiamArtuur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Cześć.Artur-bylem w lesie znalazłem 25 zł ... ...ale niestety PRL :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.