Spiderski Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Witam!!!Co taka cisza - poumieraliwy wszyscy czy co?SQN - ładna fotka, wiecej takich fotek!pozdrawiamArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 WitamOk na Twoja proźbe jeszcze jedno zdjęcie moge wrzucić:) Akurat to z poprzednich nurkowań ale model M18 (rogacz). Moze ktoś inny ma jakieś ciekawe fotki?Pozdr.Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 Litr wylanego potu,30 minut kopania i walki z komarami.Dół głęboki prawie na metr.Pobudzona wyobrażnia iiiii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 i duże nic.A swoją drogą to kto takie rzeczy zakopuje tak głeboko?Ale to nic,przynajmniej zdrowo spędzony czas,ha,ha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 Jesli bęge sie kiedyś budował to już mam co nieco na dobry początek :) .Pozdrawiam wszystkich kopaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 13 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Chwała,nieźle, nieźle Skun - ciekaw jestem wrażeń, odczuć w takiej podwodnej eksploracji. Camene - to i tak nic w porównaniu z beczką (pustą) zakopana w lesie nad którą wraz z Lugerem spędziłem kilka ładnych chwil hi hi.Jak postępy w pracach ziemnych u pozostałych? Odnoszę wrażenie, że nie blogują hi hi, ale i przy okazji nie wnoszą nic (słów choćby) w nasze zainteresowania...Mimo wszystko - wypatruję znaków - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Sqn czy my niemieliśmy okazji się poznać na Kolibrze, byłeś z dwoma kolegami. Ja byłem z bratem swoim z taką samoróbką czarną.pozdrawiamArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Wojna pod wodą sie całkiem inaczej szuka i czesto ciezkie kopanie gdzie sie zasypuje a czasami to jak na grzybach:) I zawsze cos ciekawego jest:)Artur - nazwa coś mi mowi więc raczej się poznaliśmy. Jaki ten swiat mały:]Pozdr.Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Chwała,Skun: domniemam, że typowanie miejsc do podwodnej penetracji jest podobne jak w przypadku lądowego poszukiwania. Pewnie też podczas zwykłego" nurkowania natrafiacie na ciekawe znaleziska. Rad bym był wybrać się kiedyś z Wami (piszę z Wami" bo raczej bez asekuracji nie nurkujecie) popatrzeć na zmagania z historią.Rozumiem, że pozostali tow. wolę dla siebie zachować wszelkie relacje z wypadów...hi hi - nie tędy droga...Tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Witam Czesc pozostalych zmaga sie ostatnio z historia wspolczesna w postaci krazkow NBP hihiA i ringow roznego ksztaltu i koloru nie brakuje (takze tych zoltych) :) Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 15 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2007 Chwała,co do brzęczącej monety jestem nieco zorientowany (ładne zbiory hi hi - pewnie się wymieniacie w punktach wymiany na piwo hi hi). Odwiedziłem właśnie stronę Zlotu w Darłowie - lipa - parada jest przewidziana na przedpołudniowe godziny w piątek! Mam tylko nadzieję, że organizatorzy węzmą pod uwagę głosy ludzi z forum ichniejszego i przełożą paradę na sobotę...Kto się wybiera i kiedy? Czekam na wieści - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 WitamUuuu to lipa z tą paradą bo mało kto pojedzie i mało kto zobaczy. A chciałem w niej pojechać no ale chyba nei wypali w takim razie:) A w sobote ma być inscenizacją w której wezme udział:D A ktoś jeszcze sie wybiera na zlot jako uczestnik czy jako zwiedzający?Pozdr.Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Chwała,ja się wybieram jak zwykle jako zwiedzający, nie wiem jeszcze kiedy - sobota czy niedziela... nie wiem jak reszta szlachty hi hi.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Witam :) Szczecinek pozdrawia Koszalin :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Chwała,Koszalin dziękuje za pozdrowienia,co do wyjazdu na Zlot: ja najprawdopodobniej wybiorę się w niedzielę (sobota niestety odpada - urodziny żony hi hi). Kto jeszcze poza Skunem - uczestnikiem sobotniej inscenizacji i mną biernym obserwatorem niedzielnym wybiera się na i kiedy?Czekam na wieści - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Chwała,sprostowanie: pomyliłem daty - sobota jak najbardziej jest dostępna jeśli chodzi o wyjazd na Zlot hi hi.Niemniej - czekam na wieści jak reszta zapatruje się na wyjazd. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Chwała,kruca - ruszcie tyłki - kto jedzie z nami do Darłowa na całą sobotę, na Zlot oczywiście. W tej chwili jest nas dwóch der K. i ja. Czekam na zgłoszenia - trzeba zmontować wesołą ekipę...Wypatruję znaków - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Jako dziecko wiele razy bawiłem sie w tym miejscu i zastanawia mnie przeznaczenie tego elementu żelazobetonowego.Nie wyglada to na fundament.Znajduje się za szpitalem wojewódzkim na wysokosci medyka.Długość miń 30 m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Nastepna fotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 i jeszcze jedna.Ktoś wie czemu to mogło służyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Jeśli chodzi o zlot to zapewne nie odpuszczę. Jak dotąd bylem chyba na wszystkich. Gazika już sprzedałem , więc jadę jako zwiedzający ....Jeśli chodzi o sobotę lub niedzielę to macie na myśli następny łikend myślę. Omen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 22 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Chwała,O.: oczywiście chodzi o następną soboto-niedzielę hi hi, jeśli więc się wybierasz to pewnie znajdzie się u Ciebie w powozie kilka miejsc zacny człowieku? Czekamy na deklarację.C.: zaiste dziwna konstrukcja ziemno betonowa - sprawdzałeś na mapie co się znajdowało w tym miejscu?Proszę o dosyłanie materiałów na stronę (+opisy). Jeśli macie jakieś propozycje opisów lub zmian w opisach to czekam. Nie dość, że sam to robię (w miarę możliwości) to jeszcze muszę prosić o materiały hi hi - a wiem, że jest ich sporo. Czekam również na ciekawe historie i legendy dot. K. To tyle apelu do sumień hi hi...Czekam na sygnały - mail ciągle ten sam - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Witam,ja jestem z Darłowa i tez sie na zlocie pojawie :)Jako zwiedzajacy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 wojna1939-Sprawdzałem.Na tych które posiadam nic nie ma.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 27 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Chwała,panowie - zaczynam źle oceniać wasze skąpstwo w przesyłaniu materiałów na stronę - zużyłem już wszystkie fotki, które się nadawały do publikacji. Znajdek i historii z nimi związanych nie brakuje na pewno, lecz jak widzę lenistwo jest silniejsze hi hi.Jak tak dalej pójdzie to przestanę się dopominać...Camene: proponuję, żebyś wrzucił fotki na forum koszalin24 i zadał pytanie. Tam są ludzie, którzy maja dostęp do różnych planów Koszalina - może oni będą wiedzieli co to jest.Wiem, że co niektórzy zawzięli się w sobie i nie pisują w tym miejscu mimo to czekam cierpliwie na sygnały w sprawie (chyba, że nie ma sprawy i przestało Was to bawić hi hi).Tymczasem bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.