Skocz do zawartości

KOSZALIN vol. X

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 238
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Artur gratuluje pomysłowości .

Pomimo pracowitego tygodnia dziś zrobiłem spacer na małą godzinkę aby pokopać , oto znajdka na fotce , wyszły w sumie dwie sztuki po 1 Pfennig .

pozdrawiam … J …

Witam wszystkich!!
Co taka cisza, poumierali wszyscy.
Już mnie bieże brak wykrywacza!

Może byśmy pomyśleli nad jakimś spotkaniem - wspólnymi wykopkami w ogromnym gronie Koszalinian (Cele poznacze, bronx,na koniec ognisko heheh)gdzieś w jakims ciekawym miejscu!? Np weekend jakiś!

Chyba, że twierdzicie że niema sensu! Ja osobiście jestem za i służę pomocą w organizacji.

pozdrawiam
Artur

Witam

Już myślałem , że sam zostałem na forum , ale chyba nie !

Dziś pomimo upału jaki panował , wybrałem się do lasku i nawet nieźle było , wyszło co nieco , ale szybko uciekłem ze względu na komary .

Pozdrawiam … J …

Chwała,

jakoby poumierali hi hi... przygniotły mnie sprawy ziemskie (przedłuża mi się remont), a w przeszły łik-end jest bierzmowanie chrześniaka - nie wypada nie być hi hi...
Moja propozycja - to spotkanie za dwa tygodnie.
Jak to widzicie - czekam na inne propozycje.

Łik-end był śliczny - pochwalcie się wynikami sobotnio-niedzielnych wycieczek... trochę oczy pocieszę hi hi.

Bywajcie - czekam na wieści - M.

Witam
Ja również byłem na weekendowym spacerku i pierwszy raz na moj widok przestraszyła się sarenka:) Skuliła się i lezała:) Tak jak lezy miała moze 35cm długości a mozna nawet porownac z listkami. Kto znalazł coś lepszego?:P
Pozdr.
Piotr

Według mnie to znalezisko tego sezonu choć historię ma jeszcze bardzo krótką. U mnie nic godnego pokazania. Co do spotkania to ja zawsze jestem chętny chyba że jakieś klęski żywiołowe sie wydarzą. r.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie