Spiderski Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 O tak lepiej! :)pozdrawiamArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Witam Artur gratuluje pomysłowości . Pomimo pracowitego tygodnia dziś zrobiłem spacer na małą godzinkę aby pokopać , oto znajdka na fotce , wyszły w sumie dwie sztuki po 1 Pfennig . pozdrawiam … J … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 Witam *_*Kolejna ładna pani z tego samego ogródka , tylko teraz dla odmiany klamra do pasa .pozdrawiam …J … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 Witam Tak mi się dziś nudziło że jednak postanowiłem poświęcić dwie godzinki na spacerek .Fotka przestawia 10 REICHSPFENNIG 1924 A w ładnym stanie .Pozdrawiam … J … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 Czołem Panowie co taka cisza ?. Czy ktoś ostatnio odwiedzał moje strony od szpitala ?. Fota z wczoraj .Pozdrawiam … J … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 WitamKorzystając z chwili po pracy wybraliśmy się z derK na pole .Pozdrawiam … J … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 *_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 Witam wszystkich!!Co taka cisza, poumierali wszyscy. Już mnie bieże brak wykrywacza!Może byśmy pomyśleli nad jakimś spotkaniem - wspólnymi wykopkami w ogromnym gronie Koszalinian (Cele poznacze, bronx,na koniec ognisko heheh)gdzieś w jakims ciekawym miejscu!? Np weekend jakiś!Chyba, że twierdzicie że niema sensu! Ja osobiście jestem za i służę pomocą w organizacji.pozdrawiamArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 WitamJuż myślałem , że sam zostałem na forum , ale chyba nie ! Dziś pomimo upału jaki panował , wybrałem się do lasku i nawet nieźle było , wyszło co nieco , ale szybko uciekłem ze względu na komary .Pozdrawiam … J … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 21 Maj 2007 Autor Share Napisano 21 Maj 2007 Chwała,jakoby poumierali hi hi... przygniotły mnie sprawy ziemskie (przedłuża mi się remont), a w przeszły łik-end jest bierzmowanie chrześniaka - nie wypada nie być hi hi... Moja propozycja - to spotkanie za dwa tygodnie.Jak to widzicie - czekam na inne propozycje.Łik-end był śliczny - pochwalcie się wynikami sobotnio-niedzielnych wycieczek... trochę oczy pocieszę hi hi.Bywajcie - czekam na wieści - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 WitamJa również byłem na weekendowym spacerku i pierwszy raz na moj widok przestraszyła się sarenka:) Skuliła się i lezała:) Tak jak lezy miała moze 35cm długości a mozna nawet porownac z listkami. Kto znalazł coś lepszego?:PPozdr.Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 Według mnie to znalezisko tego sezonu choć historię ma jeszcze bardzo krótką. U mnie nic godnego pokazania. Co do spotkania to ja zawsze jestem chętny chyba że jakieś klęski żywiołowe sie wydarzą. r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Jestem już w kraju i okazało sie,że jednak posiadam ten przedmiot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 ups. ten przedmiot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Guzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Zagadkowy przedmiot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Spód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Ten leżał obok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Spód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 WitamW ramach odpoczynku po pracy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 *_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 I jeszcze parę innych było . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 No i jak zwykle dwójeczka ,faktycznie dwie sztuki wyszły ale drugiej nie zdążyłem fotki zrobić.Pozdrawiam …J … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Camene! zagadkowy przedmiot wygląda na pokrywkę cybucha fajki. pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Pewna osoba na identyfikacji znalezisk ma takie same zdanie o tym przedmiocie.Dzieki.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.