Skocz do zawartości

KOSZALIN vol. X

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

Chwała,

ja niestety utknąłem w domu z remontem (jakoś nie znalazłem żadnych skrytek hi hi)... potrwa to jeszcze około tygodnia.
Nie wiem więc czy następny łik-end będę miał wolny... ale...

Powodzenia życzę - M.

• Odpowiedzi 238
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam wszystkich.
Jarku czy moglbys mi odpowiedziec co przedstawia twoje zdjecie z 20007.05.03 godz.19.13.
Interesuje mnie to poniewaz w ubieglym roku znalazlem dokladnie to samo i do tej pory myslalem ze to jest smiec.
Z gory dzieki za odpowiedz.

Chwała,

wypada tylko pogratulować znajdek...
J.: główka niczego sobie, czy na dole ma mocowanie? zrób fotkę drugiej strony...

gratuluję pierwszej monetki... gdzież to takie leżą?

A co tam ze zdobyczami pozostałych towarzyszy, niechaj szepną słówko i dadzą pocieszyć oczy.

Tymczasem - bywajcie M.

Pierwszy problem, nie mialem wtedy aparatu.
Drógi,nie pamitam czy nie wyrzucilem.Teraz wiem,nie powinienem wyrzucac zbyt wiele.
Trzeci jestem od 8 miesiecy w hiszpani.
I jedyny plus,wracam 8 maja do ukochanej polski,na pólroczne wykopki.

Chwała,

ach, ach gdzież to dają takie cuda i za jaką monetę hi hi. Piękna rzecz" - cytując Jarosława.

dariusy: ta wieś, której nie ma to leżała gdzieś nie prze drodze głównej do D. (chyba, że nagle, pewnej wiosennej nocy mieszkańcy wsi zapragnęli mieszkać w Irlandi i po cichutku, nie niepokojąc lokalnych władz przenieśli się pozostawiając miejsce, które od tej chwili zwane jest Wsią, Której Nie Ma" hi hi)...

A jakimiż wiosennymi nowalijkami obdarowała ziemia pozostałych, dzielnych zachowywaczy historii?

Niechaj stan ciśnienia będzie na poziomie ustalonym przez L. - dobrze się to ogląda (aż hasła same cisną się na usta tfu)...

Tymczasem bywajcie - wypatruję sygnałów z różnych stron naszego miłego za..pia - M.

Jarosław- sorry za kichę!! miało to wyglądać tak jak wyżej. Czy jest podobne do Twojego? na odwrocie druga blaszka cieńka ( fakt przypomnia klamerkę - bo obejmowało skórzany rzemień -tam gdzie cieńsza dziurka ), i jest to zapinka do starych książek?? pozdr j

Dariussy!!!Zobacz dokładniej moje zdjęcie- widzisz sylwetkę ludzką z twarzą i z czymś na lewym ręku? może zdjęcie niezbyt wyrażne ,ale tak jest. pozdr j

http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=33408&highlight=zapinka+xvii

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie