wojna1939 Napisano 5 Maj 2007 Autor Share Napisano 5 Maj 2007 Chwała,ja niestety utknąłem w domu z remontem (jakoś nie znalazłem żadnych skrytek hi hi)... potrwa to jeszcze około tygodnia.Nie wiem więc czy następny łik-end będę miał wolny... ale...Powodzenia życzę - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 WitamKilka znajdek z dzisiejszego dnia spędzone z der K , i jeszcze to co w dziale identyfikacji .Pozdrawiam …J … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Witam wszystkich.Jarku czy moglbys mi odpowiedziec co przedstawia twoje zdjecie z 20007.05.03 godz.19.13.Interesuje mnie to poniewaz w ubieglym roku znalazlem dokladnie to samo i do tej pory myslalem ze to jest smiec.Z gory dzieki za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Witam Czy dokładnie o ten fant ci chodzi? Pozdrawiam…J… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Witam *_*To fant z wczoraj , dałem na identyfikacje ale tam jakoś cienko.Daj kolego camene" fotkę swojego fanta ,czy na pewno jest taki sam ?Pozdrawiam …J … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 a to moja pierwsza monetka :)solarisa mam od niedawna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 7 Maj 2007 Autor Share Napisano 7 Maj 2007 Chwała,wypada tylko pogratulować znajdek... J.: główka niczego sobie, czy na dole ma mocowanie? zrób fotkę drugiej strony...gratuluję pierwszej monetki... gdzież to takie leżą?A co tam ze zdobyczami pozostałych towarzyszy, niechaj szepną słówko i dadzą pocieszyć oczy.Tymczasem - bywajcie M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 Pierwszy problem, nie mialem wtedy aparatu.Drógi,nie pamitam czy nie wyrzucilem.Teraz wiem,nie powinienem wyrzucac zbyt wiele.Trzeci jestem od 8 miesiecy w hiszpani.I jedyny plus,wracam 8 maja do ukochanej polski,na pólroczne wykopki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 Jestem przekonany,że wygladal identycznie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 to druga strona monetki, a mozna znalezc taką w pewnej opuszczonej wiosce pomiedzy Darłowem a Koszalinem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 zapomnialem o monetce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 a to moja dzisiejsza zdobycz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 i druga strona.5 feningow,prawdopodobnie z 37 roku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 Wojna naciesz oczy zdobyczami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 Jeszcze grubszy fant - kordzik SA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 Chwała,ach, ach gdzież to dają takie cuda i za jaką monetę hi hi. Piękna rzecz" - cytując Jarosława.dariusy: ta wieś, której nie ma to leżała gdzieś nie prze drodze głównej do D. (chyba, że nagle, pewnej wiosennej nocy mieszkańcy wsi zapragnęli mieszkać w Irlandi i po cichutku, nie niepokojąc lokalnych władz przenieśli się pozostawiając miejsce, które od tej chwili zwane jest Wsią, Której Nie Ma" hi hi)...A jakimiż wiosennymi nowalijkami obdarowała ziemia pozostałych, dzielnych zachowywaczy historii?Niechaj stan ciśnienia będzie na poziomie ustalonym przez L. - dobrze się to ogląda (aż hasła same cisną się na usta tfu)...Tymczasem bywajcie - wypatruję sygnałów z różnych stron naszego miłego za..pia - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 Jarosław! To z dziurką, leżące centralnie, na zdj. z 05.05.05 -co to może być? ew. proszę o zbliżenie. pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 Witam *_*O to ci chodzi ? nie wiem , leprze fotki zrobię po oczyszczeniu za jakiś czas wymiary tego to 1,8 cm x 0,8 cm , jest z brązu i wygląda jak klamerka Pozdrawiam … J … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 http://www.poszukiwanieskarbow.com/nindexds.html -może to coś takiego? pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 Witam Ten link który podałeś to kicha sam zobacz!A to jedyne sreberko z soboty jakie wyszło , po czyszczeniu nawet ładne .Pozdrawiam … J … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 Jarosław- sorry za kichę!! miało to wyglądać tak jak wyżej. Czy jest podobne do Twojego? na odwrocie druga blaszka cieńka ( fakt przypomnia klamerkę - bo obejmowało skórzany rzemień -tam gdzie cieńsza dziurka ), i jest to zapinka do starych książek?? pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 to mi wyglada na przerobiona koncowkę kablową miedzianą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 Dariussy!!!Zobacz dokładniej moje zdjęcie- widzisz sylwetkę ludzką z twarzą i z czymś na lewym ręku? może zdjęcie niezbyt wyrażne ,ale tak jest. pozdr jhttp://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=33408&highlight=zapinka+xvii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 [\\img]http://img72.imageshack.us/img72/4637/pict0021ss1.jpg[img]Oto pinpoint mojego autorstwa. Tylko się nieśmiać!pozdrawiamArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.