camene Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Pachniała jeszcze odpowiednio hi,hi.Zakopałem zpowrotem,możę ktoś kiedyś po nią wróci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Tradycyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Kto zgubił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Wojsko,wojsko maszeruje wojsko... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Sygnecik,niestety kicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Na koniec taka mała tabliczka.Miałem pojechać na ryby,ale kolejny raz w ostatniej chwili wybrałem wykopki.Ktoś chce wędki? He,he.Pozdrawiam wszystkich.Darek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2007 Chwała,u mnie kolejny zapieprz przed kolejnym kawałkiem urlopu hi hi. Kompletny brak czasu na karmienie komarów... pocieszający jest jedynie zlot w G. B. (jak dla nas 17,18).Czekam na sygnały - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Witam jadę sobie w Karkonosze, wezmę ze sobą wykrywką ale nie wiem czy będę szukał - obawiam się tamtejszych terenów.Jak wrócę to dam znać jak wyszły poszukiwania z wykrywką w Karkonoszach.pozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Witam!Wrzucam fotki kilku drobiazgów znalezionych ostatnio przypadkowo na grzybach, aby przerwać cisze na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Dinar 1938 i Drachma 1926 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Na pierwszy rzut oka to zwykłe LWP, ale jak dobrze się im przyjrzeć to i korona na orzełku się znajdzie, a jak dokładnie je umyć to z tyłu widać rok 1937. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 i guziki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 13 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2007 Chwała,gratuluję,jak na nasze tereny - to koroniaste chyba po jeńcach, a już ten dinar i drahma - zastanawiające... jeszcze raz gratuluję... reszta towarzystwa gdzieś się rozpierzchła po świecie... niedługo i my ruszymy... Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.