SNIPERcom Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Napisano 10 Kwiecień 2007 1 Whites's 3900 D PRO PLUS2 Garett GTI 25003 Fisher cz 704 Whites's XLT5 Teknetics T26 Minelab Explorer SE 7 Smentek która z powyższych piszczałek jest najlepsza wg was na militarke a zarazem można nią znając jakaś klamerkę czy monetkę przy okazji
don66 Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 Smętek - militarka i klamerki bez problemu (świetny sprzęt), monetki też ale raczej takie większe (w tym zakresie raczej nie licz na duże sukcesy).Minelab Explorer - raczej na monetki, kolorową drobnicę,(dokonały na pola) oczywiście żelastwo też wykryje, ale brak statyki jest uciążliwy podczas przeszukiwana zarośniętych ziemianek i transzei. Garrett GTI 2500 - uniwersalny, lecz słyszałem nienajlepsze opinie o tym sprzęcie. Podobno nie radzi sobie zbyt dobrze z monetkami występującymi w naszej ziemi (dostosowany do amerykańskich warunków).Teknetics - nowy sprzęt, sam chciałbym usłyszeć o nim jakieś opinie.Whites XLT - podobno w tym zakresie najlepszy, ale też najbardziej wymagający (trzeba go umieć dobrze ustawić).Co do pozostałych, nie mogę się wypowiedzieć.Jest jeszcze Rutus Solaris, ostatnio dosyć często krytykowany, ale w pełnym znaczeniu uniwersalny. Niezły, za przyzwoite pieniądze.
SNIPERcom Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Napisano 10 Kwiecień 2007 dzięki DON za odpowiedz bardzo sporadycznie niestety takie konkretne odpowiedzi jak Twoje padają na forum wiec jeszcze raz dziękuje pozdrawiam
mieszko_1 Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 witaj po drugiej stronie barykady :)Fajny dałeś wybór Dwa pierwsze to najdroższe i najbardziej zaawansowane wykrywacze-ostatni to jeden z najtańszych na rynkuwyrwany ze snu o czwartej rano -jedna dobra rada i jest decyzja...Podziwiam stanowczość
pablo11 Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 ja dozuce whites 5900/6000 wspaniały sprzet !!!!!!!!!!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.