siwyr Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2007 wszystkim dzięki ,ale nic nie rozumiem. panie bocian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisz do Bociana jaki masz system i co Ci sie dzieje- moze poprostu cos nie takjest ze strona odkrywcy- sprawdzi i ewentualnie pomoze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyr Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Miałem 3 ikonki żółte niewiem za co? {no dobra}i boję się czy czegoś nie spartoliłem .Bo mam problem z ojdywnaniem zdjęć z forum monety i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyr Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2007 dzięki Wojtas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Na samej górze to każdy ma 3 żółte ikonki a nawet jedną czerwoną :) Liczą się te wyświetlane koło nicka. Sprawdziłem i nie masz żadnych ikonek chyba że logujesz się pod innym nickiem który został zablokowany.W razie co pisz na bocian@odkrywca-online.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.