kloki Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Napisano 8 Kwiecień 2007 Witam.Znajomy ma klamrę. Znajduje się na niej tylko sama korona, bez żadnych napisów. Podejrzewam, że jest ona 1-wojenna, bo znaleziona została w sąsiedztwie fantów pruskich. Niestety nie mam zdjęcia, a w internecie nie mogę jej znaleźć.Jakieś sugestie?Pozdrawiam,
kloki Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Napisano 8 Kwiecień 2007 Witam.Znajomy ma klamrę. Znajduje się na niej tylko sama korona, bez żadnych napisów. Podejrzewam, że jest ona 1-wojenna, bo znaleziona została w sąsiedztwie fantów pruskich. Niestety nie mam zdjęcia, a w internecie nie mogę jej znaleźć.Jakieś sugestie?Pozdrawiam,
israel Napisano 9 Kwiecień 2007 Napisano 9 Kwiecień 2007 Żelazną w dobrym stanie sprzedałem rok temu za 230 PLN - ile za mosiężną? nie wiem. Jest rzadka - ile ich widziałeś na Allegro? Popatrz po ile obecnie chodzą Prusaczki i sam sklej cenę. Pozdro i darz dół - israel
Maniek7_2006 Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 Jakbyś mógł dać zdjęcię, byłoby łatwiej:)PozdrO
Jaro5 Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 WitamKlamra heskahttp://www.das-koppelschloss.de/hessen1.htmPozdrawiam
Pytanie
kloki
Znajomy ma klamrę. Znajduje się na niej tylko sama korona, bez żadnych napisów. Podejrzewam, że jest ona 1-wojenna, bo znaleziona została w sąsiedztwie fantów pruskich. Niestety nie mam zdjęcia, a w internecie nie mogę jej znaleźć.
Jakieś sugestie?
Pozdrawiam,
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.