neszna Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Zawsze się ich mnóstwo znajduje na swojej drodze ale tak do końca nikt nie wie o co chodzi.Proponuję wrzucać co ciekawsze ze swoich zbiorów.Na dobry początek jedna z moich ulubionych-Bar pod karpiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2007 druga mania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Firma przewozowa z XIXw. Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Witam.Ja juz naciachalem sporo.W setkach liczyc mozna:)Zdjecie czesci z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Zawalimy Waz serwer,co ciekawsze mówię,owszem to pojęcie względne ale też mam ze dwa kilo i staram się wybrać.Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Jasne.Zapodalem tylko taka fotke.Jutro wybiore i popstrykam.carskich sporo ladnych jest.Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Carskie fajne bo tak pięknie bite jak monetki.Cenię je wielce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Jezeli zbierasz to daj znac.ja odkladam bo moze ktos kiedys poprosi o wsparcie olowiem.Sporo polskich,niemieckich,francuskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Trzym Waz moje gg10516582.Na razie dzięki bo na nowo odkryłem zajawkę widząc ile tego u mnie zalega po szafach i nie w szystko przebrane ale są pojedyncze sztuki,których się w życiu nie pozbędę i takie staram się prezentować.Pozdrawiam i może inni się w końcu ruszą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snooky Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 WitamJakbys mial ich za duzo to moze podzielisz sie ze mną niepotrzebnymi monetkami ?.....:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Ja mogę komuś, kto to zbiera oddać trochę plomb i niepotrzebnych guziczków (mix), tylko niech sam odbierze to w Warszawie, bo nie chce mi się wysyłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 danieloff zmień nicka na św.Mikołaj ! Tylko to z denia za wcześnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.