neszna Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Napisano 6 Kwiecień 2007 Zawsze się ich mnóstwo znajduje na swojej drodze ale tak do końca nikt nie wie o co chodzi.Proponuję wrzucać co ciekawsze ze swoich zbiorów.Na dobry początek jedna z moich ulubionych-Bar pod karpiem:)
waz4 Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 Witam.Ja juz naciachalem sporo.W setkach liczyc mozna:)Zdjecie czesci z nich.
neszna Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Napisano 6 Kwiecień 2007 Zawalimy Waz serwer,co ciekawsze mówię,owszem to pojęcie względne ale też mam ze dwa kilo i staram się wybrać.Pozdrawiam:)
waz4 Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 Jasne.Zapodalem tylko taka fotke.Jutro wybiore i popstrykam.carskich sporo ladnych jest.Pozdrowienia
neszna Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Napisano 6 Kwiecień 2007 Carskie fajne bo tak pięknie bite jak monetki.Cenię je wielce.
waz4 Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 Jezeli zbierasz to daj znac.ja odkladam bo moze ktos kiedys poprosi o wsparcie olowiem.Sporo polskich,niemieckich,francuskich.
neszna Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Napisano 6 Kwiecień 2007 Trzym Waz moje gg10516582.Na razie dzięki bo na nowo odkryłem zajawkę widząc ile tego u mnie zalega po szafach i nie w szystko przebrane ale są pojedyncze sztuki,których się w życiu nie pozbędę i takie staram się prezentować.Pozdrawiam i może inni się w końcu ruszą:)
snooky Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 WitamJakbys mial ich za duzo to moze podzielisz sie ze mną niepotrzebnymi monetkami ?.....:-)
danieloff Napisano 15 Październik 2007 Napisano 15 Październik 2007 Ja mogę komuś, kto to zbiera oddać trochę plomb i niepotrzebnych guziczków (mix), tylko niech sam odbierze to w Warszawie, bo nie chce mi się wysyłać.
latający holender Napisano 15 Październik 2007 Napisano 15 Październik 2007 danieloff zmień nicka na św.Mikołaj ! Tylko to z denia za wcześnie:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.