w@riat Napisano 5 Kwiecień 2007 Autor Napisano 5 Kwiecień 2007 Kurka wodna. Chciałem kupić smętka, miesiąc temu był wysyp smętków do sprzedania. Teraz nie ma ani jednego ! Gdzie się one podziały ? Z racji tego ,że nie mam gdzie kupić muszę zastanowić się nad alternatywą.I od razu zapytam...Jak się ma Smętek do Ace 250 ? Do poszukiwań guziczków, odznaczeń, monetek.I w jakich granicach oscylują ceny używanych ace 250-tek.
suchy ss Napisano 5 Kwiecień 2007 Napisano 5 Kwiecień 2007 zaczal sie sezon i ludzie wykupili uzywki:P, od razu Ci powiem ze Ace lepiej bedzie chwytal drobnice taka jak guziki itp poniewaz jego glownym przeznaczeniem jest kolorek, zas smetek bedzie chwytal glebiej wieksze militarne przedmioty:) tak wiec jesli chcesz wyciagac glownie guziki, odznaczenia to Ace ale jesli chcesz tez wyciagac helmy, bagnety, klamerki( ktore czesta sa gleboko) i oczywiscie duzo innego niepotrzebnego zelastwa(pewnie tego nie chcesz:P) smetek:)pzdr.Dawid
borygo5 Napisano 5 Kwiecień 2007 Napisano 5 Kwiecień 2007 Mogłeś czatować na allegro był nawet taki jaki cie interesował poleciał za 390zl ale był do drobnej naprawy :D Teraz orientacyjnie ile dalibyście za smętka używkie 2 letnia po wizycie u samego stwórcy i odrestaurowaniu naprawie 1 kabelka :)
w@riat Napisano 5 Kwiecień 2007 Autor Napisano 5 Kwiecień 2007 Wiem ! Polowałem na niego ale moje plany pokrzyżował wyjazd! Wściekły byłem ! Nic nie mówcie. Jestem zdesperowany. Tyle wolnego czasu i bez wykrywki ^_^
w@riat Napisano 5 Kwiecień 2007 Autor Napisano 5 Kwiecień 2007 Sorka za post za postem. A co do pytania wszystko zależy w jakim jest stanie. Smętki mają słabe stelarze i jeżeli jest rozklekotany cena drastycznie spada.A widzę ,że przypadłość urwanych kabelków w wtyczce to pospolite :)
foni1969 Napisano 5 Kwiecień 2007 Napisano 5 Kwiecień 2007 A nie myślałeś nad Rutusem z drugiej ręki.Nadaje się na kolorek i mele.Moi koledzy z nimi biegają i sobie chwalą.Pozdrawiam
karpik Napisano 5 Kwiecień 2007 Napisano 5 Kwiecień 2007 Jeżeli chcesz szukać tylko koloru, kup ace. Świetny sprzęt na drobnicę, bardzo lubi monety, zasięgi ma przyzwoite i jest prosty w obsłudze.Pozdro.
w@riat Napisano 5 Kwiecień 2007 Autor Napisano 5 Kwiecień 2007 Heh chodzi jeszcze oto ,że w przypadku awari smętka mogę go sam naprawić, ma prostą elektronikę. Ace jest na procesorku więc tutaj byłyby małe problemy. Zdecydowałem się na smętka. I szukam i szukam i jeszcze raz szukam.Ps. Ile u Pana Smętkowskiego trzeba czekać na zamówienie w tej chwili ? Pytam już z ciekawości.
Maniek7_2006 Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 Od 7 do koło 14 dni. Cena bez zmian 850zł z cewką 30cm.PozdrO
Foster73 Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 Dokup sobie do niego cewkę 20 cm. Jest naprawdę czuła, chociaż to jeszcze nie to, co typowy kolorkowiec.Z praktyki: z 20-tką poszedłem w jedno miejsce gdzie wcześniej śmigałem z 30-tką. Ziemia nie była ruszana (ugór), warunki pogodowe zbliżone i udało mi się wyciągnąć parę kolorowych drobiazgów, które 30-tka przegapiła".Acha, nie robię reklamy. Nadal namawiam na posiadanie 2 sprzętów. Jeden do koloru, drugi na militarkę.
suchy ss Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 Foster takze polecam to samo:) mam smetka ale mam w planach kupno moze Ace. A co do terminu to ja mialem miec gora po 2tygodniach a dostalem prawie po 2 miesiacach(zamawialem na poczatku czerwca a dostalem w 2 polowie lipca):)tak wiec zamawiaj jak najszybciej zeby na wakacje bylo;Ppzdr.Dawid
w@riat Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Napisano 6 Kwiecień 2007 Eh słyszalem właśnie i miesięcznych zamówieniach smętka.Jestem już bez wykrywki a czas to pieniądz. Ale na nowego mnie nie stać. Co mi zostało to znaleść jakiegoś złoma do naprawy :)Nikt z Was nie ma uszkodzonego przypadkiem?
Pablo02 Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 W marcu na HS 3 czekało się u producenta ok 14 dni.
BodzioBB Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 Ja zamówiłem u pana Henryka 20 marca i nie mam do dzisiaj ,tak że czas oczekiwania się wydłużył.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.