Skocz do zawartości

Gdzie się podziały smętki ?!

w@riat

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Kurka wodna. Chciałem kupić smętka, miesiąc temu był wysyp smętków do sprzedania. Teraz nie ma ani jednego ! Gdzie się one podziały ? Z racji tego ,że nie mam gdzie kupić muszę zastanowić się nad alternatywą.
I od razu zapytam...
Jak się ma Smętek do Ace 250 ?
Do poszukiwań guziczków, odznaczeń, monetek.
I w jakich granicach oscylują ceny używanych ace 250-tek.
Napisano
zaczal sie sezon i ludzie wykupili uzywki:P, od razu Ci powiem ze Ace lepiej bedzie chwytal drobnice taka jak guziki itp poniewaz jego glownym przeznaczeniem jest kolorek, zas smetek bedzie chwytal glebiej wieksze militarne przedmioty:) tak wiec jesli chcesz wyciagac glownie guziki, odznaczenia to Ace ale jesli chcesz tez wyciagac helmy, bagnety, klamerki( ktore czesta sa gleboko) i oczywiscie duzo innego niepotrzebnego zelastwa(pewnie tego nie chcesz:P) smetek:)
pzdr.
Dawid
Napisano
Mogłeś czatować na allegro był nawet taki jaki cie interesował poleciał za 390zl ale był do drobnej naprawy :D

Teraz orientacyjnie ile dalibyście za smętka używkie 2 letnia po wizycie u samego stwórcy i odrestaurowaniu naprawie 1 kabelka :)
Napisano
Wiem ! Polowałem na niego ale moje plany pokrzyżował wyjazd! Wściekły byłem ! Nic nie mówcie. Jestem zdesperowany. Tyle wolnego czasu i bez wykrywki ^_^
Napisano
Sorka za post za postem.
A co do pytania wszystko zależy w jakim jest stanie. Smętki mają słabe stelarze i jeżeli jest rozklekotany cena drastycznie spada.
A widzę ,że przypadłość urwanych kabelków w wtyczce to pospolite :)
Napisano
Jeżeli chcesz szukać tylko koloru, kup ace. Świetny sprzęt na drobnicę, bardzo lubi monety, zasięgi ma przyzwoite i jest prosty w obsłudze.
Pozdro.
Napisano
Heh chodzi jeszcze oto ,że w przypadku awari smętka mogę go sam naprawić, ma prostą elektronikę. Ace jest na procesorku więc tutaj byłyby małe problemy. Zdecydowałem się na smętka. I szukam i szukam i jeszcze raz szukam.

Ps. Ile u Pana Smętkowskiego trzeba czekać na zamówienie w tej chwili ? Pytam już z ciekawości.
Napisano
Dokup sobie do niego cewkę 20 cm. Jest naprawdę czuła, chociaż to jeszcze nie to, co typowy kolorkowiec.
Z praktyki: z 20-tką poszedłem w jedno miejsce gdzie wcześniej śmigałem z 30-tką. Ziemia nie była ruszana (ugór), warunki pogodowe zbliżone i udało mi się wyciągnąć parę kolorowych drobiazgów, które 30-tka przegapiła".
Acha, nie robię reklamy. Nadal namawiam na posiadanie 2 sprzętów. Jeden do koloru, drugi na militarkę.
Napisano
Foster takze polecam to samo:) mam smetka ale mam w planach kupno moze Ace.
A co do terminu to ja mialem miec gora po 2tygodniach a dostalem prawie po 2 miesiacach(zamawialem na poczatku czerwca a dostalem w 2 polowie lipca):)tak wiec zamawiaj jak najszybciej zeby na wakacje bylo;P
pzdr.
Dawid
Napisano
Eh słyszalem właśnie i miesięcznych zamówieniach smętka.
Jestem już bez wykrywki a czas to pieniądz.
Ale na nowego mnie nie stać. Co mi zostało to znaleść jakiegoś złoma do naprawy :)
Nikt z Was nie ma uszkodzonego przypadkiem?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie