Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 oto efekt moich poszukiwań mało tego bo mało ale coś jest :) ostrzegam jestem aktywnym poszukiwaczem od 3 lat i nie mam czasu i zdrowia czasami by mieć więcej fantów niż mam ale postaram się to nadrobić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 menażka robiąca kiedyś za pojemnik na jakiś olej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 hełm radziecki robiący kiedyś za miskę dla kur :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 bagnet zastępczy manlicher, wydarty z otchłani ziemi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 guziczki :) ze stryszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 z 1955 generalnie to mam kompletny mundur poszczególne części są od 1955-78 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 ze złomu :) to z prawej strony już się błąka w dziale identyfikacja a to po lewej to wiem co to za skorupka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 uwielbiam stare domy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 grupowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 skrzyneczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 informator :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 wieczko :) mam też skrzyneczkę do kompletu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 mam także książeczki: egulamin musztry sił zbrojnych PRL" egulamin służby wewnętrznej sił zbrojnych PRL" oraz regulamin służby garnizonowej i wartowniczej sił zbrojnych PRL" :) rocznik 72 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 guziczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 tu mamy współczesne łuski i do porównania od prawej jest TT i mauzer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 a tu mamy wojenne, dałem tylko po jednej łusce z każdego rodzaju jakie mam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 polaczek z 73 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 tak jak i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 metka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 i zagadka: co to i co w tym jest???? wieczorem dam odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebe Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Nie są to czasami chrągiewki do oznaczania znalezionych min? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Jest to saperka wraz z toporkiem i piłą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Witam.Fajne fanty, taśma do mg wymaga czyszczenia. Co do zagadki ta myśle jak Pavelock. Mam gdzieś w piwnicy dwa takie zestawy tylko w parcianym pokrowcu. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 brawo :) tuż po wyprawie jeszcze nie zdążyłem wyczyścić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 kolejny strychowy" fant i znalazł zastosowanie jako mój przyrząd do precyzyjnego kopania (wcześniej chodziłem z łyżką stołową) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.