ubenfurer Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Napisano 1 Kwiecień 2007 Panowie co to za guzik z kotwiczką?
ubenfurer Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Napisano 1 Kwiecień 2007 Panowie co to za guzik z kotwiczką?
milbas Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 Trafiłem identyczny w okolicach Radomia. Też nikt nic nie wiedział ;-(.pozdrawiamMILBAS
ubenfurer Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Napisano 2 Kwiecień 2007 czyżby nikt z forum nie miał styczności z tego wzoru guzikiem ??
muslim Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 a tutaj szukałeś?http://www.pugoviza.ru/files/class_butt_cat.shtml?d=1&n=king&fn=king
ubenfurer Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Napisano 2 Kwiecień 2007 szukałem i niet , ale dzięki za zainteresowanie , może jakieś macie pomysły co do tego guziola , a jakie guziki mają podobny tyłek do tego guzika ? może w ten sposób dojdziemy do czegoś
ubenfurer Napisano 3 Kwiecień 2007 Autor Napisano 3 Kwiecień 2007 no to nieźle , sam nie jestem :-) ale kiepsko strasznie że może zostać nasze znalezisko niezidentyfikowane :-( a może któryś z forumowiczów potrafi wydatować ten guzik ?
Pytanie
ubenfurer
Panowie co to za guzik z kotwiczką?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.